Home » Zwangerschapsdementie

Zwangerschapsdementie

zwangerschapsdementie

De laatste tijd gebeurt het steeds vaker. Op mijn werk wil ik bijvoorbeeld een document bekijken in een mapje van mijn email. Ik open mijn email en…. weet dus even niet meer wat ik in mijn email ging doen. Als ik dit schrijf ben ik voor de 2e keer vandaag onderweg naar mijn werk. Want: de helft van mijn kolf vergeten. De kolf in zijn geheel op mijn werk krijgen is sowieso een dingetje. De hoeveelheid keren dat ik een onderdeel ben vergeten is echt gênant aan het worden. En hoe klein ook, je hebt echt alles nodig anders doet hij het gewoon niet.
 
zwangerschapsdementie
 
Ook zoiets, ik wil thuis iets van boven halen. Ik ga naar boven en weer naar beneden met inderdaad iets, maar niet datgene waar ik voor ging. Hoe krijg ik dat toch voor elkaar?!Het is zo onderhand bijna 4 maanden geleden dat ik bevallen ben, dus van zwangerschapsdementie kun je ook niet meer spreken. Bestaat er zoiets als post natale dementie of is het gewoon vergeetachtigheid? 😳 Tijdens het zoeken op Pinterest naar een leuke afbeelding voor deze blog vind ik eigenlijk het antwoord op mijn vraag. Het blijkt dus dat je tot maar liefst 32! weken na de bevalling last kunt hebben van zwangerschapsdementie. Dus ook hier 9 maanden op en 9 maanden (nou ja, bijna dan) af.
 
 
 

Wist jij dit en heb je er misschien zelf ook last van (gehad)?

 
 

Foto: vergeetachtige vrouw via Shutterstock

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond