De kans dat je thuis iets hebt liggen van VTech is groot, heel groot! Het elektrisch speelgoedmerk gaat niet voor niets al 25 jaar mee. Ik maakte een rondje door het huis en noteerde meerdere favorieten. De Toet Toet auto’s bijvoorbeeld waarvan we er teveel hebben, maar ik ze toch blijf kopen omdat ze verzamelen erg leuk is. Of het schommelstoeltje dat al 3 kindjes meegaat. Naast kleurrijk en vrolijk is het speelgoed van VTech ook nog eens duurzaam en degelijk. Het gaat niet snel kapot en gaat daardoor lang mee. Ter ere van het jubileum van Vtech mochten wij Zooz Dierentrein uitproberen.

Zooz dierentrein

Precies zoals je van VTech speelgoed gewend bent, draait het ook bij de Zooz Dierentrein om spelend leren. Met melodietjes, liedjes en drie verschillende speelstanden kan dat volop. De hele trein bestaat uit tandwielen: Er zijn negen constructietandwielen, 2 tandwielen met een hendeltje en 4 dier-tandwielen. Met de tandwielen kun je de hele boel in gang zetten. Het ene tandwiel zorgt natuurlijk dat het andere beweegt, welke weer er voor zorgt dat een bepaald onderdeel beweegt. Actie en meteen reactie. Superleuk voor Bas die net twee jaar is. Alle tandwielen kunnen los en naar wens ergens op geklikt worden. De tandwielen met een dier zijn heel speciaal, want door die op het smart point te plaatsen, hoor je de naam, geluid en weetjes over dat dier. Er is een zebra, nijlpaard, leeuw en tijger.

VTech Zooz Dierentrein

Bas is daar nog te jong voor, maar er is ook nog een soort van quiz die je kunt spelen. Met vragen over muziekinstrumenten en locaties. Voor nu is het al superleuk dat hij de trein kan voortrekken, liedjes kunt luisteren en met de tandwielen in de weer kan. Met zijn vrolijke kleurtjes en dito deuntjes heeft het treintje nu al een onwijze aantrekkingskracht op Sem.

Erg fijn ook dat de volume regelbaar is. De Zooz Dierentrein kost circa €33,00 en is voor kindjes van 1,5 tot 4 jaar dus ze kunnen er best lang meedoen.

#VTech25jaarbloghop

Om feestelijk stil te staan bij het 25 jarig jubileum werden en worden er tal van acties georganiseerd. De #vtech25jaarbloghop is daar één van. Op de eerste 25 dagen van november kun je op evenzoveel blogs een VTech product winnen. Variërend van een muziekspeler, Little Love Baby tot aan een ballenbulldozer aan toe. Elke dag, tot de 25e, komt er een review en winactie online. Gisteren was dat bij Kimberley van Gewoon Wij.

Ook bij mij maak je kans op een pakketje voor in de zak of onder de boom. En wel de Zooz Dierentrein. Wat je hiervoor mag doen is het volgende:

☆ Volg mij op Facebook

☆ Ik hoor graag wat jouw favoriete VTech product is. Laat je dat hieronder of onder het actiebericht op Facebook weten?

☆ Volg mij op Instagram voor een extra kans

Op 24 november 2017 maak ik al de winnaar bekend zodat deze het treintje voor de feestdagen in huis heeft. Ook de winnaars van het #sinterwinweekend zullen dan bekend worden gemaakt. Ik geef het stokje door aan Amanda. Morgen maak je bij KiDDoWs ook kans op iets moois van VTech.

Heb je een paar acties gemist? Op de Instagram pagina van VTech en onder de #VTech25jaarbloghop kun je alles terugvinden.

 

Dank jullie wel voor de vele leuke reacties! Er kan er maar 1 de winnaar. Het lot heeft Marloes Meesters aangewezen als de gelukkige. Gefeliciteerd Marloes!

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking en bevat een affiliate link

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 %d bloggers liken dit: