Home » Zomerweken bij de Julianatoren

Zomerweken bij de Julianatoren

De zomerweken zijn weer begonnen in avonturenpark Julianatoren in Apeldoorn. Midden in de bossen vind je hier het thuis van 2 vrolijke muizen (geen echte muizen gelukkig!) en hun vrienden. Er is van alles te beleven voor kinderen tot ongeveer 10 jaar en we werden uitgenodigd om dit zelf te ervaren. Onze dochters zijn net 4 en bijna 2 jaar oud en ik verklap alvast dat ze zich beide enorm vermaakt hebben!

Voorpret

De meiden hebben de dagen voorafgaand aan ons uitje thuis flink staan oefenen. Zo konden ze de muziendans goed mee dansen met vrolijke Jul en mooie Julia. Op YouTube kun je al lekker genieten van de voorpret, want de Julianatoren heeft zijn eigen kanaal met daarop allerlei filmpjes van shows, liedjes en avonturen. Naast de muizen Jul en Julia heb je ook nog Cas de Ranger, mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf als gezicht van de Julianatoren.

Lees ook: Julianatoren; een te gek dagje uit!

Overzichtelijk pretpark

Eenmaal daar ontmoet je al deze vrolijke figuren in het park tijdens leuke shows en optredens! En het leuke aan dit YouTube kanaal is dat we zo nog even lekker konden nagenieten thuis want een dagje Julianatoren zijn ze hier niet 123 vergeten! De Julianatoren is niet een enorm groot park. Hierdoor is het overzichtelijk en kunnen de kids al vrij snel alles zelf lopen. Nadat je de auto voor de deur gepakeerd hebt, wat overigens dit jaar gratis is, sta je in een paar tellen binnen. Het is leuk om op tijd te komen want Jul en Julia heten je met een openingsshow bij de entree graag welkom met al hun vrolijke liedjes.

Parkshows

De shows zijn vrolijk, muzikaal en grappig. En in de zomerweken die nu gaande zijn, is er naast de welkomstshow een flink aanbod aan shows van alle karakters van de Julianatoren. Zo kun je met Jul mee naar het wilden westen of met Cas de Ranger mee op avontuur. Met Jul, Julia en meneer Kaasgaaf mee de wereld rond. Limbo dansen met meneer Kaasgaaf of Mexicaans leren dansen bij mevrouw Suikerspin. Onze meiden hebben lekker mee staan swingen en er erg van genoten!

Attracties Julianatoren

Er zijn een hoop verschillende attracties. Veel attracties zijn voor alle kinderen begaanbaar, maar er zijn ook attracties gericht op de kleinste kinderen of juist de wat oudere kinderen. Bij de ingang van elke attractie kan je kindje zelf meten of ze er wel of niet in mogen en met of zonder begeleiding. Dit wordt aangegeven bij een meetlat met de kleuren rood ‘je bent helaas nog te klein’, oranje ‘je mag erin met papa of mama’ of groen en dan mag je lekker zelf! Er zijn dus ook genoeg attracties waar je als papa of mama gewoon van mee kunt genieten. Het is soms even passen en meten in die kleine voertuigjes, maar je kunt een helikopter vlucht maken over het park of in een echte oldtimer door de tijd van dino’s rijden!

Eten en drinken in het park

Voor een pauze strijk je neer in het picknickbos waar ook een speeltuin is voor de kinderen of bij een van de verschillende eettentjes op het park. Naast de welbekende patatjes kun je hier ook kiezen voor saté, loempiaatjes en nasi of bami. Voor de kids zijn er echte Jul en Julia kidsboxen met een verrassing bij je eten. En in het restaurant van mevrouw Suikerspin is er voor de zoetekauw ook een pannenkoek, poffertjes of een heerlijke wafel. Natuurlijk zijn er ook ijsjes en anders lekkers op het park te verkrijgen. Er zijn meer dan genoeg plekjes waar je even kunt zitten tussen al het spelen en beleven door!

Een dag vol plezier

Wij hebben weer enorm genoten van een dag vol plezier in dit gezellig park. De kids praten er vast nog lang over na en ik denk dat wij de muizendans voorlopig nog wel even horen nagalmen! Jul en Julia staan aan het einde van de dag klaar om je uit te zwaaien en zien je graag nog eens terug!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond