Home » Zomer op Zwitsal festival

Zomer op Zwitsal festival

Mega Blubber Power Race op de Zomer op Zwitsal Festival

Apeldoorn is een nieuw park rijker; het Zwitsal Park! Dit park wordt op 2 juli as feestelijk geopend met een heus festival. Het Zomer op Zwitsal festival.
 

Zwitsal Apeldoorn

De naam is niet toevallig gekozen. Ooit had namelijk de alom bekende Zwitsal hier haar fabrieken. Inmiddels heeft het bedrijf elders een onderkomen, maar het fabrieksterrein, beter bekend als Zwitsal Apeldoorn, is voortgezet in de geest van de apotheker dat ooit begon met een kinderzalfje. Volgens de website staat nu Maken, Spelen, Beleven en Wonen centraal. Je kunt er ook terecht voor exposities en rondleidingen. Ook wordt er binnenkort een beachclub met een stukje strand gerealiseerd.
 

Zomer op Zwitsal festival

Wat er nu al wel staat, is een groot openbaar stadspark. Om dit feestelijk te openen wordt er afgetrapt met het Zomer op Zwitsal festival. Wat je allemaal te wachten staat? Wat dacht je van een Mega Blubber Power Race van RTL Kids?

De Mega Blubber Power Race bestaat uit vele buitenattracties, zoals de Mega Stormbaan, Harry de Hengst, de Grot der 1000 Schatten, het Telekids springkussen, een extra lange buikglijbaan en bruisende schuimbaden.

 

Mega Blubber Power Race op de Zomer op Zwitsal Festival
Mega Blubber Power Race

 
Naast deze gave attracties is er nog veel meer te doen, zien en te beleven! Denk aan optredens van RAAK, Jul & Julia en Fien en Teun. Schminken doet het ook altijd goed. Uiteraard is er ook een hoop lekkers te verkrijgen bij diverse foodtrucks. En speciaal voor ons, de ouderen, is er een eigen hoekje waar we onder het genot van loungy en jazzy muziek lekker onderuit kunnen zakken op de loungebanken terwijl we een oogje in het zeil houden op de kinderen.

Het mooiste komt nog. Het festival, wat geschikt is voor de allerkleinsten tot aan de grotere kinderen, is gratis toegankelijk! Wel moet je je registreren voor de Mega Blubber Power Race (gratis). De eerste drie tijdslots zijn al vergeven!

Wat: Zomer op Zwitsal festival
Wanneer: 2 juli 2016 van 11.00 tot 19.00 uur
Waar: Zwitsal Apeldoorn | Vlijtseweg 100 | 7317 AK Apeldoorn
 
 
 
Bron (uitgelichte) foto: www.apeldoorndirect.nl••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond
%d bloggers liken dit: