Home » De zomer is aan!

De zomer is aan!

opvouwbare bolderkar Hema

Met de zomer voor de deur kreeg ik de afgelopen tijd aardig wat persberichten met een zomers tintje. Enorm leuk natuurlijk. Een beetje geïnspireerd door de Newsflash van Merel verzamel ik in dit artikel een aantal “die wil ik hebben” producten voor in het zwembad, op het strand of bij het pierebadje in je tuin. Voor de lol, om je dag aangenamer te maken of omdat het veiliger is.
 

Hold Yt

 
Er zijn van die dingen waar je perfect zonder kunt, maar mét gewoon leuker of handiger is. Dat geld zeker voor Hold Your Towel. Met deze gadget verdwijnt je irritatie over afglijdende en wegwaaiende handdoeken als sneeuw voor de zon.
 

Hold-Yt handdoek gadget

 
Met een elastische band wordt de boel keurig op zijn plek gehouden. Om het nog leuker te maken is deze band in leuke prints en quotes te verkrijgen. Helemaal zelf personaliseren kan ook.

Weetje

Hold-YT werkt voor het produceren van een aantal banden samen met Paswerk, een mensontwikkelings- en reïntegratiebedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Paswerk medewerkers en Hold-YT helpen elkaar om hun dromen waar te maken.

 


 

Sweakers®

 
Hoe vaak hou jij je adem in als het je kinderen aangaat? Zeker in het zwembad waar nattigheid en tegels niet altijd een goede combinatie vormen, zal dat best vaak zijn. Ik heb me laten vertellen dat in Europa ongeveer 230.000 ongelukken rondom het zwembad gebeuren. Bizar toch dat tot vorig jaar hier niet echt een oplossing voor was? Behalve natuurlijk je kinderen waarschuwen, waarschuwen en waarschuwen.
 

Sweakers® antislip zwemsok

 
Voorzichtigheid is nog steeds geboden, maar dankzij deze anti slip zwemsokken wordt het al een stuk veiliger. En hygienischer bovendien! De open tenen zorgen voor een optimale balans en evenwicht en door het lichte gewicht wordt de zwem sok als tweede huid ervaren en geeft het toch nog een blote voeten gevoel”.
 

 


 

UV-Fashion

 
Smeren, kleren en weren! Het zou een mantra moeten zijn voor iederen. Smeren met een zonnebrandcreme (met minimale factor 30) zullen de meeste wel doen, maar hoe zit het met de overige twee? Weren doe je door de schaduw op te zoeken als de zon op z’n sterkst schijnt. Dat is tussen 12 en 3 uur. Doe jij dat al?
 

Beschermende kleding van UV-Fashions

 
Ook kleren kunnen je huid beschermen. UV-Fashions voorziet hier ruim in. Van lieve pastelkleurige setjes tot beschermende kleren met een stoerder tintje. Voor groot en klein en van top tot teen.
 

Hema

 
Op een zonnige dag wordt er naar hartelust buiten gespeeld en hoor je de blije kinderstemmetjes van ver. Hema doet met het buitenspeelgoed een vrolijke duit in het zakje.
 

Buitenspeelgoed

 
Denk aan glitter- neon of glow in de dark stoepkrijt, XL domino, maar ook een boel leuks voor in je pierebadje zoals waterpistolen, waterballonen en de nodige opblaasbare artikelen. En ga je toch naar een groter plas water, sleep je je hebben en houwen mee in de opvouwbare bolderkar.
 


 
Ik zeg; de zomer is aan!
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond