Home » Zo vind jij een betrouwbare oppas!

Zo vind jij een betrouwbare oppas!

Toe aan een date night? Of iemand nodig die overdag oppast en de kinderen uit school haalt?

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om een goede, betrouwbare oppas te vinden. Onze opa’s en oma’s kunnen niet altijd. Daarom heb ik Charly Cares uitgeprobeerd. Via die app heb ik een pool opgebouwd van leuke oppassers in mijn omgeving. In deze blog vertel ik je graag meer, misschien is het ook iets voor jou!

1. Snel en gemakkelijk oppas boeken

Je meldt je in een paar eenvoudige stappen makkelijk aan via de Charly Cares Oppas App. Vertel meer over jouw familie en behoeften en zoek gericht naar een Oppas Angel (want ja, Angels zijn het echt!) die aan jouw aanvraag voldoet. Zo kun je filteren op leeftijd, uurtarief of ervaring en zie je wie er beschikbaar zijn voor de opgegeven data en tijd. Easy peasy!

Het is super makkelijk om een profiel aan te maken, ik had het binnen een paar minuten gedaan. Je vult wat meer informatie in over je familie, voegt een foto toe en een omschrijving en je profiel is zo goed als klaar. Daarna kun je meteen op zoek naar een Oppas Angel (zo heten de oppassers, super leuk!). Je kunt filteren op leeftijd en uurtarief en reviews bekijken in de profielen. Heel erg fijn!

Toe aan een date night? Of iemand nodig die overdag oppast en de kinderen uit school haalt? Zo vind je een betrouwbare oppas.

2. Kennismaking en beoordelingen

Charly Cares checkt iedere oppas persoonlijk, voordat zij toegang krijgt tot de app. Zo moet de oppas minstens 2 referenties aanleveren van gezinnen waar ze eerder heeft opgepast en een uitgebreid oppas profiel invullen. Maar dat is niet alles, als de oppas eenmaal aan het werk is, monitort Charly Cares de kwaliteit. Want aan het einde van iedere oppasdienst is de ouder verplicht om een rating en review in te vullen. Deze rating en review maakt het bedrijf altijd zichtbaar voor andere ouders.

3. Chat met de oppas

Dit vinden wij echt mega handig: via de app kun je ook contact houden met de oppas via de chat. Van tevoren: om verdere afspraken te maken of om vragen te stellen. Maar ook tijdens de oppasdienst kan de Angel je zo op de hoogte houden van de oppasdienst. Die geruststelling is wel fijn af en toe, toch?

4. Betaling is zo geregeld!

Charly Cares maakt gebruik van een automatische timer in de app. Deze start automatisch bij de starttijd van de oppasdienst. Aan het einde van de dienst zet je deze zelf stop. Zo wordt op de minuut nauwkeurig uitgerekend wat je de oppas moet betalen. Dat gaat verder automatisch via het platform. Weinig gedoe (met contant geld), dat scheelt!

Toe aan een date night? Of iemand nodig die overdag oppast en de kinderen uit school haalt? Zo vind je een betrouwbare oppas.

5. Hier vind je meer dan een oppas

De oppassers bij Charly Cares zijn meer dan gewoon een oppas: je merkt dat ze een passie voor kinderen hebben en graag dingen ondernemen of willen helpen bij huiswerk. Een groot deel volgt dan ook een studie in de richting van bijvoorbeeld Pabo of Pedagogiek. Ook is Charly Cares beschikbaar in heel Nederland, dus vind jij ook vast een hele leuke Angel in jouw buurt. Probeer jij het ook eens uit? Veel plezier!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond