Home » Opgeruimd staat netjes! Zo ruim ik speelgoed op

Opgeruimd staat netjes! Zo ruim ik speelgoed op

Ik hoef je vast niet te vertellen dat in een huis met drie kinderen we omkomen in het speelgoed. Moest ik er voordat ik moeder werd niet aan denken, inmiddels heb ik me er bij neergelegd. En eerlijk is eerlijk, zij zijn niet degenen die het kopen. 😉 Wel is het een ware uitdaging gebleken om dit speelgoed zo op te bergen dat het niet alleen leuk staat in je interieur, maar ook makkelijk te pakken is voor hun. Het is gelukt, en hoe!

Speelgoed opruimen

We maakten al gebruik van afsluitbare bakken voor de knutselspullen en recent kwamen daar nog drie Aykasa opvouwbare kratjes bij voor de treinbaan en overig speelgoed. Opbergers die gezien mogen worden in je huiskamer. Wat ook heel leuk is, zijn deze opbergzakjes van stof die je zelf kunt naaien. Ik zocht alleen nog naar een mooie oplossing voor het speelgoed op Mila’s kamer. Ze heeft een opbergbankje voor haar verkleedspullen, maar nog zoveel spullen die een mooi plekje verdienen. En niet alleen dat, het staat ook een stuk opgeruimder.

Stapelbare opslagmand

Ik was meteen verkocht toen ik deze ijzeren opslagmandjes zag. De mandjes heb ik ontvangen voor een review van vintage interieurwinkel PIB. Ze zijn door het materiaal super stevig en wat ik mooi vind, is dat ik er een aantal op elkaar kan stapelen. Dit is hartstikke efficiënt wat betreft ruimte. Als ze wil kan ze de mandjes ook makkelijk verplaatsen. Er zitten geen wieltjes onder, maar ze schuiven makkelijk zonder krassen. Haar grote spellen staan sinds kort in een kast op zolder, maar de kleinere spellen ruimen we hierin op. Ook haar barbie-achtige poppen hebben een mandje ingenomen. Je merkt dat het niet alleen iets van rust geeft in haar kamer, maar ze pakt alles ook sneller als het een eigen duidelijke plek heeft. Ook handig met opruimen trouwens.

Belangrijk aan opbergers voor speelgoed

Wat ik belangrijk vind aan opbergers is dat het past bij je interieur en genoeg opslagcapaciteit heeft. Naast open dozen of manden, let ik er ook op dat daar helemaal af te sluiten bakken tegenover staan. Dit zorgt voor meer rust in een ruimte.

Hoe ruim jij het liefst speelgoed op?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond