Home » Zó maak je een low budget badkamer

Zó maak je een low budget badkamer

Zó maak je een low budget badkamer

Bij het verbouwen van je badkamer komt veel kijken. Niet alleen kun je vaak zo’n anderhalve week geen gebruik maken van je douche, maar het kost ook nog eens veel geld. Hoewel…je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil. En geloof me: een mooie badkamer kan écht wel low budget zijn! Ik geef je 4 tips voor een low budget badkamer.

Wat is noodzakelijk?

Begin met een overzicht te maken voor jezelf. Wat moet nu écht vervangen worden en wat zou eventueel kunnen blijven? Heb je nog een mooie badkamermeubel die niet vervangen hoeft te worden? Misschien kun je hem wel pimpen door bijvoorbeeld een likje verf en door de oude deurknopjes te vervangen.
Bij alles wat wel vervangen moet worden, schrijf je een budget. Op deze manier kun je je strak houden aan je eigen afspraken. Wanneer je vooraf geen budget bepaalt, zul je zien dat je overal net wat meer uitgeeft dan dat je vooraf in gedachten had.

De badkamermeubels die je wél aan moet schaffen

Bij een badkamerverbouwing kun je natuurlijk niet voorkomen dat je een aantal nieuwe badkamermeubels aan gaat schaffen. Maar ook hierin is het verschil enorm: op de ene website is een badkamermeubel zo de dubbele prijs als op de ander. Een beetje rondkijken op internet en prijzen vergelijken is dus zéker verstandig. Om je een beetje op weg te helpen: op de website van douche-concurrent vind je scherpe prijzen! Als voorbeeld deze badkamerspiegel van douche-concurrent.nl: scherp geprijsd en een goede kwaliteit.

Op deze zelfde website vind je alle meubels die je nodig hebt in je badkamer. Denk aan toiletten, baden en douchecabines van douche-concurrent.nl. van De prijzen zijn gewoon goed en er zijn ook wekelijks andere aanbiedingen. Verstandig dus om die in de gaten te houden, indien je van plan bent om je badkamer aan te pakken.

Zelf knutselen en inkoop van materiaal

Ben je handig? Niets zo goedkoop dan zelf een mooi badkamer-kastje in elkaar te zetten! Natuurlijk is dit niet voor iedereen weggelegd, maar áls je het kan, is dat natuurlijk altijd het goedkoopste. En behalve goedkoop is het ook nog eens heel gaaf dat je gewoon je eigen meubel in de badkamer gemaakt hebt.

Daarnaast is het slim om materiaal op de juiste plek in te kopen. Je tegels kopen bij een tegelboer kan een stuk duurder uitvallen dan wanneer je eens gaat kijken bij een bouwmarkt.

Gebruik accessoires

Een goedkope manier van je badkamer juist perfect te maken, zijn accessoires. En dan moet je natuurlijk niet naar een dure woonwinkel rennen, maar bij goedkope winkels zoals de Action kun je onwijs leuke decoratie halen waar je je badkamer mee opvrolijkt. Een dienblad met kaarsjes en mooie handdoeken in dezelfde kleur. Bij het plaatselijke tuincentrum haal je een mooie groene plant, indien je daar ruimte voor hebt in je badkamer natuurlijk, en geloof me: je badkamer zal er geweldig uit zien!
••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond