Home » Zo kies je het perfecte behang voor op de kinderkamer

Zo kies je het perfecte behang voor op de kinderkamer

Als je net een kinderkamer gaat inrichten, dan is het behang een van de allerbelangrijkste elementen. Lees onze tips voor meer!

Als je net een kinderkamer gaat inrichten, dan is het behang een van de allerbelangrijkste elementen. Het behang kan namelijk een groot verschil maken in de uitstraling van de kamer. Je wilt natuurlijk wel dat de kamer een fijne plek is voor je kind om te spelen, maar ook om te ontspannen. Maar hoe kies je nu het perfecte behang voor op de kinderkamer? Wij helpen je op weg!

Welk behang is passend in een kinderkamer?

Als je een kinderkamer gaat behangen, is het natuurlijk extra leuk om te kiezen voor een patroon of motief dat bij je kind past. Denk bijvoorbeeld aan zijn of haar favoriete dieren, kleuren of verhaaltjes. Op die manier creëer je een kamer waar je kind zich helemaal thuis voelt.

Persoonlijk vinden wij de motiefjes van Studio Ditte behang erg leuk. Helemaal van deze tijd en super leuk voor kinderen.

Welke muur kun je het beste behangen in een kinderkamer?

Daarnaast is het belangrijk om te overwegen welke muur je wilt behangen. De meeste mensen kiezen ervoor om één of twee muren te behangen. Dit geeft de kamer al snel een heel andere uitstraling, maar omdat je maar twee muren behangd, wordt het niet té druk. Behang bijvoorbeeld de muur achter het bed, zo creëer je meteen een sfeervolle achtergrond.

Waar kun je kinderbehang kopen?

Als je op zoek bent naar kinderbehang, kun je terecht bij verschillende webshops of winkels. Let wel goed op de kwaliteit van het behang. Je wilt natuurlijk wel dat het behang mooi blijft hangen, ook als je kind er soms aanzit. Dus kijk vooraf goed naar de reviews en de kwaliteit van het behang.

Dus, als je op zoek bent naar het perfecte behang voor op de kinderkamer, is het belangrijk om te overwegen welk motief of patroon bij je kind past. En kijk vooral naar de betreffende kamer om uit te kiezen welke muren het beste behangen kunnen worden. Als je hier rekening mee houdt, ben je verzekerd van een mooie en sfeervolle kinderkamer!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond