Home » Zo kun je iemand feliciteren met een nieuwe woning

Zo kun je iemand feliciteren met een nieuwe woning

Heeft iemand in jouw omgeving een nieuwe woning gekocht? ? Lees dan snel verder, want wij zetten hieronder waar je aan zou kunnen denken!

Heeft iemand in jouw omgeving een nieuwe woning gekocht? Of het nu familieleden, vrienden, collega’s of goede kennissen zijn: een felicitatie hiervoor is natuurlijk wel op z’n plaats. Hoe je iemand kunt feliciteren met een nieuw huis? Dit is op verschillende manieren mogelijk. Heb je inspiratie nodig? Lees dan snel verder, want wij zetten hieronder waar je aan zou kunnen denken!

Persoonlijk kaartje schrijven

Wat hoe dan ook leuk is om te doen als iemand in je dichte omgeving een huis hebt gekocht, is het geven van een persoonlijk kaartje met felicitatie. Er zijn talloze leuke kaarten beschikbaar die betrekking hebben op het kopen van een nieuwe woning, dus je hebt hier een ruime keuze in. Schrijf op deze kaart een persoonlijke boodschap en wens de persoon of personen in kwestie een mooie tijd toe in hun nieuwe huis.

Cadeaus voor een housewarming

Ben je uitgenodigd voor een housewarming? Dan is het wel zo leuk om een cadeautje mee te brengen. Dit hoort er tegenwoordig tenslotte wel een beetje bij. Maar wat voor cadeaus zijn geschikt voor een housewarming? Je kunt hierbij aan van alles denken. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld een plant cadeau, wijnglazen, mokken, kookboek, cocktailset, kalender en ga zo maar door. Er zijn talloze cadeaus waar je aan kunt denken als je uitgenodigd bent voor een housewarming, dus doe hier vooral even research naar. Naast spullen voor in het nieuwe huis kun je uiteraard ook voor een altijd-goed cadeau gaan door voor bijvoorbeeld een cadeaubon van een woonwinkel te kiezen. Je mogelijkheden voor cadeaus voor een housewarming zijn eindeloos, dus kijk vooral wat er allemaal te vinden is.

Bloemen

Een andere manier om iemand te feliciteren met een nieuwe woning, is met behulp van bloemen. Bloemen zijn geschikt voor verschillende gelegenheden, en ook zeker bij wanneer er een nieuwe woning is gekocht. Waar je voor een verjaardag van iemand kiest voor mooie verjaardag bloemen, kun je ook voor een nieuwe woning ongetwijfeld een mooi boeket vinden. Als je een mooi boeket koopt, kan het leuk zijn om hier nog een persoonlijk kaartje aan toe te voegen.

Videoboodschap

Deelt iemand het nieuws met je dat hij/zij een nieuwe woning heeft gekocht? Dan kan het ook leuk zijn om een toffe videoboodschap op te nemen. Hier kun je deze persoon namelijk ongetwijfeld mee verrassen. Wat leuk kan zijn om te doen, is om meerdere mensen te verzamelen die veel betekenen voor de persoon in kwestie. Jullie kunnen allemaal op een eigen manier een felicitatie opnemen. Hier kun je dan één video van maken en opsturen. Ongetwijfeld dat je hiermee een lach op het gezicht van de persoon in kwestie tovert!

Iemand feliciteren met een nieuwe woning is dus op meerdere manieren mogelijk. Deze bovenstaande dingen kun je in ieder geval in gedachten houden als iemand in je omgeving ook onlangs een huis heeft gekocht. Of je nu op housewarming mag komen of niet: een leuke felicitatie wordt ongetwijfeld gewaardeerd.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond