Home » Zo houd je je seksleven leuk en spannend

Zo houd je je seksleven leuk en spannend

Genieten van seks kan flink onder druk komen als er sprake is van een erectieprobleem. Deze middelen zijn zonder recept verkrijgbaar.

Genieten van seks kan flink onder druk komen als er sprake is van een erectieprobleem. Een man die geen erectie kan krijgen of die de erectie niet lang genoeg kan vasthouden wordt al snel erg onzeker. Dat gaat ten koste van het genieten. Gelukkig kun je online veilige erectiemiddelen kopen als je de natuur een handje wilt helpen. Deze middelen zijn zonder recept verkrijgbaar.

Welk middel kan ik gebruiken bij een vroegtijdige zaadlozing?

Er zijn verschillende middelen die je kunt gebruiken als je te snel een hoogtepunt krijgt. Je kunt dapoxetine kopen of een ander middel dat helpt bij het langer vasthouden van een erectie. Op die manier kunnen jij en je partner langer genieten. Net zoals erectiemiddelen zijn ook deze middelen gewoon vrij verkrijgbaar. Ideaal als je het vervelend vindt om je probleem met de huisarts te bespreken en dus liever online en anoniem een middel koopt om te zien of je het probleem zelf kunt oplossen.

Andere hulpmiddelen bij gebrek aan opwinding

Er zijn meer mogelijkheden om de seksuele opwinding te stimuleren. Een man kan hiervoor een penispomp gebruiken. Hiermee wordt de penis kunstmatig opgepompt en ontstaat een erectie. Deze pomp kun je ook prima gebruiken in combinatie met erectiemiddelen of een middel dat een te snelle zaadlozing moet voorkomen. Op die manier kunnen jullie langer samen genieten en dat doet een relatie vaak veel goed.

Meer plezier in bed met speeltjes

Wil je meer spanning in de slaapkamer? Experimenteer dan eens met speeltjes. Er zijn honderden verschillende sekstoys voor zowel mannen als vrouwen te koop. De traditionele vibrator voor de dames is nog steeds enorm populair. Maar er is heel veel meer te ontdekken. Online kun je anoniem shoppen en op je gemak alle toys bekijken waarmee je jezelf of je partner tussen de lakens kunt verwennen. Op die manier kunnen jullie weer net zo genieten als in het begin van je relatie.

Bezoek eens een parenclub

Als je iets heel anders wilt, dan kunnen jullie een parenclub bezoeken. Hier maak je kennis met mensen die genieten van seks ook heel belangrijk vinden. Het is zeker niet zo dat in een parenclub de avond standaard eindigt in een orgie. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt en kunt gewoon je grenzen aangeven. Veilige seks is hier uiteraard ook belangrijk. Als jullie voor het eerst een club bezoeken, dan kunnen jullie bijvoorbeeld afspreken dat jullie alleen intiem zijn met elkaar en niet met andere aanwezigen. Er zijn ook genoeg clubs waar iedereen welkom is. Ze zijn dus niet alleen bedoeld voor ‘mooie mensen’.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond