Home » Zeazoo leren barefoot schoenen voor kinderen

Zeazoo leren barefoot schoenen voor kinderen

Op blote voeten lopen schijnt niet alleen fijn, maar ook goed te zijn. Onze voeten hebben ontzettend veel zenuwen die weer in verbinding staan met onze organen. Door op blote voeten te lopen stimuleer je op een positieve manier je hele lichaam. Niet meer zweten met stinkschoenen tot gevolg is ook een prettige bijkomstigheid. Omdat echt op blote voeten lopen niet voor iedereen is weggelegd of gewenst, zijn er barefoot schoenen te koop. Ze geven het gevoel van op blote voeten lopen, maar dan wel beschermd door schoeisel. Omdat het goed is voor de ontwikkeling van kindervoetjes zijn deze schoenen er ook voor kinderen en Bas mocht de leren barefoot schoenen voor kinderen van Zeazoo testen.

**Met de code MamaLou krijg je 5% korting**

Zeazoo

Zeazoo maakt en verkoopt schoenen die het gevoel van op blote voeten lopen zo dicht mogelijk benaderen. Uiteraard wel met voldoende bescherming voor de voeten. Van schoenen voor kinderen tot 14 jaar tot damesschoenen. Barefoot schoenen moeten natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen. Een vlakke zool zonder hakverhoging, een dunne zool zodat je goed voelt wat je doet en veel ruimte om je tenen.

Lees ook: Onze ervaring met Silishapes sensorische voelcirkels

Barefoot schoenen opmeten

Je eigen paar Zeazoo schoenen begint met het juist opmeten van je voeten. De maatvoering is namelijk anders. Hiervoor vind je instructies en hulpmiddelen op de website. Desondanks is het mij niet goed gelukt en waren de schoenen te groot voor Bas. Geen probleem, maar daardoor hebben ze dus eventjes op de plank gelegen voor ik ze echt kon testen. Leermomentje ook voor mijn eigenwijze zelf want op het moment dat ik mijn bestelling doorgaf, ben ik er op gewezen door Zeazoo dat mijn peuter op wel heel grote voeten moest leven met deze maat. Als je via de website besteld is dat contact er niet, dus goed opmeten is heel belangrijk. Er worden twee manieren aangeboden om dit te doen.

Zeazoo Fox Manga Blue 1

Voor Bas viel mijn keus op de Fox Manga 1, een heldergroen met blauw gekleurde schoen. Ik vind de kleurstelling vrolijk en een mooie aanvulling op de donkere kleuren die ik normaal altijd kies omdat dat toch overal bij past. Bij het opendoen van de doos kwam de heerlijke geur van leer mij al tegemoet! De kwaliteit van het leer is heel mooi. Stevig en toch soepel. Zoiets als met een mooie leren tas. Deze schoenen zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer. Een verwerkingsproces zonder chemicaliën. Iets wat goed past in de lijn van blootvoets willen lopen.

Ik moest wel wennen aan de ruime teenbox. Verder ogen de schoenen niet veel anders dan anders. Wel hield ik even mijn hart vast. Zoals je misschien kunt zien op de foto’s zijn ze tijdens het spelen nat geworden. Deze waterspetters zijn gelukkig supergoed opgedroogd zonder vlekken achter te laten. Om de schoenen waterdicht te maken, kun je ze behandelen met speciale waterproof producten.

Zeazoo Fox Brown

Ook Sanne heeft een paar Zeazoo leren barefoot schoenen voor kinderen mogen testen. Zij koos voor de Fox Brown, een mooie donkerbruine schoen met blauwe afwerking.

Dit is wat Sanne te zeggen had over haar paar schoenen;

“Schoentjes die voelen alsof je op blote voeten loopt. Nou, dat klonk interessant natuurlijk, dus wij zijn direct op de site gaan kijken. Klinkt allemaal hartstikke simpel, is het ook, maar kiezen is ook een vak. Jeetje, wat hebben ze veel gave schoentjes! En wat zijn ze allemaal mooi! Na veel wikken en wegen een mooi paar schoentjes voor onze Milo gekozen en besteld.

Nu ze binnen zijn kan ik niets anders zeggen dan: het is het wachten waard! Wat een prachtige schoentjes. Met zorg en liefde gemaakt, dat zie je zo. Het leer is van mooie kwaliteit, de zolen lekker soepel, de afwerking perfect en de schoentjes zijn lekker licht en dus niet van die zware klompen. Altijd fijn.

Al met al zijn wij heel enthousiast en heel blij met dit paar schoentjes. Nu Milo nog. Maar die heeft in het algemeen iets tegen schoentjes, niks persoonlijks dus. ;-)”

Zeazoo barefoot schoenen

Zowel de zolen van de Fox Manga als de zolen van de Fox Brown zijn van Vibram. Na wat inlezen begrijp ik dat dat een respectabel merk is als het gaat om zolen van zeer hoge kwaliteit. Deze barefoot schoenen kunnen trouwens met en zonder sokken gedragen worden. Ook hadden we bij het bestellen de keus uit veters of klittenband. Zowel Sanne als ik kozen klittenband voor onze jongens.

Concluderend kan ik wel stellen dat de kwaliteit van Zeazoo barefoot schoenen hoog is. Je ziet en merkt dat het mooi leer is. Dat de schoenen met de hand worden gemaakt en volledig met leer worden gevoerd is iets waar je wel blij van moet worden.

**Wil je nieuwe schoenen bestellen? Gebruik de code MamaLou en krijg tot 16 februari 5% korting**••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond