Home » Woensdag in beeld #5

Woensdag in beeld #5

Voor ik het weet is het alweer woensdag, mijn mamadag! Elke week deel ik deze dag met jou. Vandaag brachten we een bezoek aan de dierentuin. Kijk je mee? 

 

Geef mij maar een boek Oorlogswinter Jan Terlouw
Een facebookvriendin deelde ’s morgens een bericht wat me inspireerde en meteen aanzette tot het schrijven van een artikel.
Woensdag in beeld olifanten
Na het publiceren hiervan ging ik samen met de kinderen op pad. Ik had namelijk met mijn tante (dat is ze niet echt, maar zo voelt het wel) en haar kleinkind afgesproken om samen naar de dierentuin te gaan.
Zeeleeuw geniet van de zon
Het was niet zo koud als verwacht en af en toe werden we zelfs getrakteerd op een heerlijk zonnetje. Deze zeeleeuw laat het zich ook welgevallen.
20160217_145558
Wel leek het park half gesloten, veel dieren waren niet te zien en er werd veel onderhoud gepleegd. Desalniettemin hadden de kinderen het naar hun zin en was het een gezellige dag.

Woensdag in beeld ijsbeer

Catch me crabbie
Toen we thuiskwamen lag er een pakketje te wachten. Catch me Crabbie die ik bij www.mommyonline.nl had gewonnen was gearriveerd. Ik ben erg benieuwd wat Bas hiervan gaat vinden.
Woensdag in beeld pakketjes
Ook heb ik een paar pakketjes gemaakt. Ik kan er nog niet al teveel over vertellen, maar zaterdag zal het één en ander duidelijk worden.

Wat ik nog meer deed: Mijn to do lijst groeit en groeit. Wel heb ik iets kunnen afstrepen. Ik had me opgegeven voor een rubriek van Dochterlief. De vragen die ingevuld moeten worden zijn hartstikke leuk, maar soms lastig te beantwoorden. Hier heb ik meerdere keren even voor gezeten. Vanavond heb ik eindelijk op de knop verzenden kunnen klikken!
••Op Evenonderons.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Evenonderons.nl!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond
%d bloggers liken dit: