Home » Winkelen met stijl: een kijkje in de woonwinkel

Winkelen met stijl: een kijkje in de woonwinkel

We gaan alweer richting het voorjaar en dat betekent dat we weer massaal naar de woonwinkel gaan om onze huizen op te frissen.

We gaan alweer richting het voorjaar en dat betekent dat we weer massaal naar de woonwinkels gaan om onze huizen op te frissen. Een nieuwe kast, een vloerkleed voor een nieuwe look, een nieuw bankstel of mooie nieuwe accessoires: je vindt het allemaal in de woonwinkel! Maar wat als je niet weet waar je moet beginnen? Wij helpen je een handje.

Woonwinkelen

Een woonwinkel is een unieke winkelsoort waar je niet alleen terecht kunt voor de mooiste woonproducten, maar ook voor een deskundig advies. Erg fijn als je nog niet zo goed weet wat je wil en het fijn vindt als iemand met je meedenkt.

In een woonwinkel vind je alles wat je nodig hebt voor het inrichten van je huis en daarom kun je vaak ook leuke items met elkaar matchen. Daarnaast zijn er vaak veel verschillende kamers ingericht, zodat je een gevoel kunt krijgen bij de sfeer en kunt bepalen wat jij nu echt mooi vindt. Dat is dan ook direct de eerste tip: loop eerst eens een rondje door de woonwinkel en kijk welke sfeer je aanspreekt.

Mix and Match

Na je rondje door de winkel is het tijd om te gaan mixen. Ga terug naar de items die je het meeste aanspreken en kijk of het na een tweede keer kijken nog zo is. Heb je een bankstel gezien in de ene kamer, maar een vloerkleed waar je verliefd op bent geworden in een andere kamer? Kijk of het bij elkaar past, maak desnoods foto’s van de items, om te kijken of het mooi past.

Probeer het uit

Een bankstel verzetten om te kijken of hij past bij die mooie grote kast, dát is natuurlijk niet zo handig. Maar als je voor wat kleinere items aan het kijken bent, mag je gerust even uittesten hoe het staat. Heb je bijvoorbeeld een mooie eettafel gezien en wat verderop een mooie eetkamerstoel? Dan mag je gerust even de stoel passen aan die eettafel. Zo kun je beter een beeld vormen of de combinatie ook echt is zoals je in gedachten had.

Ook online shoppen in de woonwinkel

Als je gaat winkelen bij A-meubel, kun je zowel in de fysieke winkels als in de online webshop terecht. Zo kun je het meubel dat je online gezien hebt, ook gewoon in het echt gaan bekijken en weet je direct of het meubelstuk er in het echt ook zo uit ziet als dat je online gezien hebt.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond