Home » Wil jij ook vandaag nog je autoverzekering afsluiten?

Wil jij ook vandaag nog je autoverzekering afsluiten?

autoverzekering

Als je een auto gekocht hebt, mag je hier pas mee de weg op wanneer je deze ook van een goede verzekering voorzien hebt. Dat is een verplichting waar je snel aan kunt voldoen. Wat je niet moet doen, is in de haast de verkeerde autoverzekering kiezen. Vandaar dat wij je graag laten zien waar je op moet letten wanneer je een goede verzekering wilt kiezen die bij je wagen past. Het is namelijk de kunst om precies die polis te vinden die biedt wat jij nodig hebt, zonder dat je daar een hoge maandpremie voor betaalt. Ook belangrijk zijn de aanvullende verzekeringen. Deze kunnen je veel profijt opleveren en tevens veel geld besparen. Genoeg reden dus om eens te kijken hoe je vandaag nog een online autoverzekering aanvragen waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Het merk van je auto is niet doorslaggevend

Sommige mensen kopen een auto enkel en alleen om het merk. Zij weten dat een bepaald merk nooit teleurstelt en dus gaan ze altijd voor een bolide van dezelfde makelij. Als je een autoverzekering wilt afsluiten, is het niet doorslaggevend van welk merk je een auto gekocht hebt. Belangrijker is het om te kijken naar de leeftijd van je auto. Dit is niet bij iedereen bekend, maar gelukkig kun je op de site van Univé een handige tool vinden waarmee je de leeftijd van je bolide zo achterhaalt. Je zult vervolgens zien dat er drie soorten verzekeringen zijn waaruit je kunt kiezen. Je moet een van deze opties kiezen om aan je wettelijke verplichting te voldoen. Welke van de drie je nodig hebt, hangt dus af van de leeftijd van je auto. Wij zullen de opties met je doornemen.

Een verzekering op maat kiezen

De kunst is om een autoverzekering op maat te kiezen wanneer je je wagen WA verzekeren gaat. Heb je een nieuwe auto of een die maximaal zes jaar oud is, dan is de allrisk-verzekering de beste optie. Met deze polis worden alle soorten schade gedekt, dus ook die jij jezelf hebt toegebracht toen je zelf een ongeluk veroorzaakte. De WA+ Beperkt Casco is een polis die je kunt nemen wanneer je wagen tussen de zes en negen jaar oud is. Met deze verzekering ben je tegen vele vormen van schade gedekt, maar niet voor schade die jij door je eigen toedoen hebt opgelopen tijdens een ongeluk. Wordt er echter in je wagen ingebroken, of rijd je een loslopend dier aan, dan kun je wel bij je verzekering aankloppen. Tot slot is er de WA-basisverzekering. Deze polis is voor wagens van negen jaar of ouder.

Welke aanvullende verzekering wil je?

Tot slot kun je kiezen of je een aanvullende verzekering wilt. Deze is niet verplicht, maar wel erg handig. Kies bijvoorbeeld voor pechhulp. Met deze extra optie kun je altijd een monteur bellen wanneer je wagen er ineens mee ophoudt. De monteur zal, indien mogelijk en veilig, de wagen nakijken en voor je repareren. Zo niet, dan kun je vervangend vervoer krijgen. Hoe ideaal is dat?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond