Home » Dit is mijn favoriete Mol-moment en meer | Wie is de Mol tag

Dit is mijn favoriete Mol-moment en meer | Wie is de Mol tag

wie is de mol tag

Een moment waar ik dit jaar toch wel een beetje naar uitkeek; de start van Wie is de Mol 2018. En wat een begin was het! Dat moment waarop iedereen ontdekt waar de anderen zijn: bizar, geniaal, kippenvel. Al ben ik geen echte fanatiekeling, ik verheug me wel al op de rest van het seizoen. Fleur van Mama’s liefste is wel een echte molloot en heeft de Wie is de Mol tag bedacht. Wie mij heeft gevraagd om hem ook in te vullen, lees je onderaan, alsmede aan wie ik het stokje doorgeef. Benieuwd naar hoe erg ik aangestoken ben met het WIDM virus?

wie is de mol tag

Wie is de Mol tag:

Blijf je thuis voor Wie is de Mol? 

Niet speciaal, maar kennelijk heb ik een ‘saai’ zaterdagavondleven want vorig jaar heb ik volgens mij geen enkele aflevering gemist. Wel een enkele keer terug moeten spoelen naar het begin omdat de kinderen op bed krijgen een taak van ‘heb je mij daar’ was gebleken.

Hoe lang kijk jij al naar Wie is de Mol?

Twee jaar geleden ben ik het serieus gaan volgen. Daarvoor heb ik het weleens een kans gegeven, maar snapte er geen ruk van. Wat was hier nu leuk aan. Net als Fort Boyard, was ook niet mijn ding. Aangewakkerd door een paar collega’s was daar toch ineens de interesse.

Wie is de beste Mol aller tijden?

Ik heb geen lang Wie is de Mol geheugen om uit te putten. Daar kan ik dus kort over zijn; Thomas Cammaert. De mol van 2017. Zag ik never niet aankomen dat hij de mol was.

Wat is de beste mollen-actie ooit?

Is het heel erg als ik toegeef dat ik ze allemaal weer vergeten ben?! Het mooiste vind ik de aflevering waarin alles onthuld wordt, maar die hints zijn altijd zo ontzettend vergezocht. Dan zijn de vermeende aanwijzingen van het kijkerspubliek veel en veel toffer.

Wie is je favoriete presentatie?

Art. Art. Art. Art. Art. Ja, Art dus. Ik ben Art fan. Was dat al duidelijk?

Welke opdracht is je bij gebleven?

Een opdracht uit 2016 in dat verlaten resort. Op jacht naar hun koffers die her en der verspreid stonden over het terrein moesten ze waken dat de piccolo’s hun niet opsloten in een kamer. Brrr, die piccolo’s! Een paar van die verdwaasde figuren die rond dwalen en achter je aan komen sluipen, ik heb serieus met de handen voor mijn ogen gekeken.

Welk land vond je de mooiste locatie?

Amerika 2017. De Oregon Trail was werkelijk prachtig. Zoals Marjo al zegt; Amerika van een kant die je niet vaak ziet.

Wat is je favoriete Mol-moment?

Imanuelle Grives tijdens de kermisopdracht. “Ik dood? Jullie ook dood! Heeeurlijk!” Zij was zo’n leuke kandidaat. Heel overduidelijk ook niet meer dan dat. Al die bondjes ook die ze sloot. Heb met plezier naar haar gekeken.

Hou je een Mollenboekje bij of heb je aan andere strategie?

Nee eigenlijk niet. Wel bekijk ik zo mogelijk nog even Moltalk. Anderen hebben soms ingevingen waar ik nog niet aan had gedacht. Sterker nog; ik heb nooit ingevingen, ik mis alle aanwijzingen compleet. Ook doe ik mee aan een poule  met collega’s.

Zou je zelf mee willen doen?

Nou nee, dank je! Ik mis de ballen, het inzicht en de intellegentie. En nee ik ben niet laatdunkend over mezelf, maar weet wel waar mijn talenten liggen. Of juist niet liggen.

Wie gaat er vanavond naar huis denk je?

Ik hoop zo dat Jan Versteegh nog even bij ons blijft. Sinds ‘Jan wordt papa’ heb ik een klein zwak plekje voor hem. Gebaseerd op niks, in het wild gokkend: Emilio Guzman ruimt het veld.

Wie wint er dit jaar Wie is de Mol?

Jan is nog even mijn favoriet. De andere kandidaten ken ik nog niet goed genoeg.

Wie is de Mol 2018?

Geen idee wie dat is, maar het is vast Jean-Marc. Let maar op.


Zelf tag ik Linda van Go or No Go. Ik maak deel uit van haar team met gastbloggers en mag hiervoor regelmatig op pad met ons gezin of een leuk spel uitproberen.

Wie denk jij dat naar huis mag vanavond?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Lief dat je me deelt!
    Ik vond die aflevering met die piccolo’s ook zo eng, die sfeer.. Volgens mij als ik toen had meegedaan, zou ik spontaan een molactie leveren en buiten gaan zitten niksen haha. Brr.. Wat vanavond betreft heb ik geen idee. Het is toch een beetje met hagel schieten nu, omdat je geen idee hebt hoe ze het gaan doen. Maar als ik toch moet kiezen, vermoed ik eigenlijk Ruben of Simone. Waarom, geen idee. Hoop in elk geval dat ik niet wéér punten verlies haha, vorige week had ik 50 ingezet op Ron. Stom! (Tenzij hij terugkomt, dan heb ik mijn punten weer terug)

    • Hahaha, maar die sfeer inderdaad. Creepy! Je bent nu al de derde ofzo van wie ik hoor dat Ron weer terugkomt. Zou wel weer een briljante actie zijn, net als de eerste aflevering. In elk geval wordt dit een seizoen vol met twists en turns denk ik. Nu al zin in!

  • O ja die opdracht met de piccolo weet ik ook nog. Ik vind vaak de opdrachten in lege gebouwen heel spooky! En wie had het einde van aflevering 2 zien aankomen?!?

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond