Home » Een zomerse outfit van Wibra | #MC2017

Een zomerse outfit van Wibra | #MC2017

Inmiddels is het bijna traditie. Als ik naar het consultatiebureau ben geweest loop ik daarna even binnen bij de Wibra. Het ligt op de route en soms zie ik van alles hangen waardoor ik even binnen wil kijken. Heel soms heb ik ook echt wat nodig. Zo ook laatst. Ik ging naar binnen voor geparfumeerde luierzakjes (info waar je echt niet zonder kon) en kwam naar buiten met twee volledige zomer outfits voor een jongen en een meisje.
 

 
Lees ook: Dit is het moederschap! Pijnlijk herkenbare, maar ook dolkomische cartoonstrips
 
Voor een paar tientjes hadden ze zo een mooie zomers start. En wat begon deze zomer goed hé?!
 

 

Aanlummelen op je paasbest

 
We haalden met gemak temperaturen van minimaal 25 graden. Heerlijk weer om aan te lummelen in de tuin. Als de buitenkraan dan aan mag zijn ze er niet weg te slaan.
 

 
Lees ook: Op ramkoers!
 
En als dat ook in je nieuwe kleren mag, is het helemaal feest! Mila geeft de plantjes water in een zwart, wit met grijs bij elkaar gezocht setje. De neon oranje details geeft alles een vrolijke noot. De combinatie van streepjes met driehoekjes is lekker speels.
 


 

Gestyleerde nonchalance

 
Bas geeft chillen in je achtertuin een nieuwe dimensie. Zijn lichtblauwe blouse met leuke details is daarentegen alles behalve alledaags. De korte broek valt op de knieën en perfectioneert hiermee zijn “ik rolde zo mijn babybed uit look”. Het geheel is gecombineerd met kekke instappers. Alles voor een nonchalante outfit. Gestyleerd uiteraard.
 

 
Lees ook: Moeder en baby T-shirts van de Hema; oer-Hollands twinnen
 

Wibra zomer outfit meisje

 
De kunst van “het gaat niet om wat je hebt, maar wat je er mee doet” kun je hier afkijken. Mila demonstreert hier niet alleen haar volledige Wibra zomer outfit, maar ook fietsen op de vierkante meter. Hoewel de slippers een mooie match zijn, is dat enkel uiterlijk vertoon. Ze lopen voor geen meter!
 

 
Fietsen is voor meisjes. Mijn chickmagnet prefereert natuurlijk iets wat beter bij zijn imago past. En geef hem eens ongelijk. Rollend door de tuin. Kiek ‘m goan!
 

 

Zomer outfit Wibra jongen

 
Een blouse met lange mouwen voor in de zomer? Yes yes! Hoewel de palmbomen iets tropisch uitstralen hebben we nog steeds van doen met het Hollandse weer. Opstropen naar wens dus. Een kleine lofzang over de instappers: ze zijn I.D.E.A.A.L. Makkelijk aan te trekken, kunnen tegen een stootje en kosten bijna niks.
 

 

Take a closer look…. stripes go with everything!

 

 

 
Bas: blouse €6,99 | korte broek €6,99 | instappers Van Haren Mila: t-shirt €4,99 | rok €6,99 | slippers circa €3,00 | haarband €1,00
 
 
 
Nog geen genoeg van zomerse outfits? •Meike is zwanger en laat zien hoe ze een jurkje van de Zeeman op verschillende manieren draagt. •Merel heeft 3 dochters en ze deelt een lekker zittende outfit van tiener June. Perfect voor een dagje uit en ideaal voor wisselvallig weer.
 
 

De kinderen vermaken zich er prima, maar gezien de staat ervan zal Pimp je tuin zeker één van de volgende Mama Challenge activiteit worden. Iemand tips voor leuke tuin hebbies? 

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Vooral dat bloesje vind ik bijzonder leuk. Echt keurig. En gelukkig zonder stomme letters of tekst er op. Dat vind ik soms nog wel lastig bij de Wibra: die zetten overal teksten op.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond