Home » Wereldkaart op canvas voor de kinderkamer

Wereldkaart op canvas voor de kinderkamer

Van Wereldkaarten.nl mochten wij een wereldkaart op canvas uitzoeken! En een heeeeele grote, want hij is namelijk 120 x 80 cm. Na de site eens goed te hebben bekeken, zag ik hele mooie voor mezelf, maar uiteindelijk koos ik er toch eentje voor Dyniel uit. Hij krijgt binnenkort een nieuwe kamer, dus het leek me leuker om er een voor hem te kiezen. Ze hebben er dus ook een heel aantal in kids thema, hele drukke en ook die iets meer rustig zijn. Maar je hebt dus ook hele mooie die je gewoon in je woon- of slaapkamer kan hangen!

Verschillende thema’s

Je kunt op de site tussen verschillende thema’s kiezen, wat het overzichtelijk maakt. Er is eigenlijk voor ieder wat wils en altijd iets wat in de smaak valt en mooi bij je interieur past. Wij reviewden een wereldkaart op canvas, maar ze zijn onder andere ook verkrijgbaar op hout, als een poster, en zelfs als behang!

Leerzame wereldkaart

Ik koos er voor Dyniel de “continenten en zeeën canvas” uit met leuke kleurtjes en waar onder andere dieren opstaan! Uiteindelijk heeft hij aan zijn wereldkaart net iets meer als mij, want de wereldkaart is voor hem natuurlijk ook leerzaam en door de leuke kleuren is die lekker vrolijk. Doordat er verschillende dieren bij de verschillende landen staat, kan hij ook leren welk dier in welk land leeft.

Scherpe prints

En wat is hij leuk en vooral mooi! En vooral… heel groot! Maar doordat hij zo groot is, dacht ik eigenlijk van te voren dat alles niet meer super scherp zou zijn, maar dat is dus echt wel. Alle werelddelen zijn super scherp, de kleuren zijn heel mooi en ook de diertjes zijn scherp. Wil je liever een minder grote dan kan dat ook, want elke wereldkaart is er in verschillende formaten. Er is dus echt oneindig veel keuze op hun site.

Daarnaast heeft Wereldkaarten.nl een zusterwebsite waar je terecht kunt om je mooiste herinneringen op canvas te laten drukken. Zo kun je kiezen voor een enkele canvascompany.nl of juist voor een toffe canvas collage als je niet kunt kiezen. Een collage is ook leuk om samenhangende foto’s bij elkaar af te drukken.

Goede ervaring

Mijn wereldkaart was goed verpakt voor het verzenden; natuurlijk ook belangrijk want je wilt natuurlijk wel dat het allemaal netjes onbeschadigd aankomt. Al met al: een super leuk en leerzaam ding en Dyniel was er heel blij mee! En stiekem vind ik hem ook heel erg leuk. Wij hebben hem nog niet opgehangen maar als hij straks zijn nieuwe kamer heeft, is dat het eerste wat wij gaan doen!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond