Home » Welkom lieve Sem!

Welkom lieve Sem!

Welkom Sem

Tegen mijn verwachtingen in heeft de baby zich lekker rustig gehouden tot de keizersnede. De afspraak was dat we ons maandagmorgen half 10 zouden melden. Toen we onderweg waren, werd ik gebeld of we er eerder konden zijn. Er was een plaatsje vrijgekomen. Eenmaal alle noodzakelijke controles achter de rug waren, sloop er toch een spoedgeval tussendoor. En zo was ik niet eerder, maar zelfs ruim 2 uur later aan de beurt.

Om 14.49 uur was hij dan toch daar:
 

Sem Roan Benjamin

 
Deze flinke meneer scoorde meteen een 8 en later zelfs een 9 (Apgar score). Mila was opnieuw erg trots op een klein broertje, zo aandoenlijk. We maken het goed en doen rustig aan.
Welkom Sem
 
Lees ook:
het eerste trimester; testen, aankondiging, maar ook twijfels en zorgen
het tweede trimester; het geslacht van onze baby, een suikertest en bloedarmoede
het derde trimester; babykamer, op naamjacht en verlof!
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond