Zoeken
Zoeken
Home » Welkom lieve Sem!

Welkom lieve Sem!

Welkom Sem
Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Tegen mijn verwachtingen in heeft de baby zich lekker rustig gehouden tot de keizersnede. De afspraak was dat we ons maandagmorgen half 10 zouden melden. Toen we onderweg waren, werd ik gebeld of we er eerder konden zijn. Er was een plaatsje vrijgekomen. Eenmaal alle noodzakelijke controles achter de rug waren, sloop er toch een spoedgeval tussendoor. En zo was ik niet eerder, maar zelfs ruim 2 uur later aan de beurt.

Om 14.49 uur was hij dan toch daar:
 

Sem Roan Benjamin

 
Deze flinke meneer scoorde meteen een 8 en later zelfs een 9 (Apgar score). Mila was opnieuw erg trots op een klein broertje, zo aandoenlijk. We maken het goed en doen rustig aan.
Welkom Sem
 
Lees ook:
het eerste trimester; testen, aankondiging, maar ook twijfels en zorgen
het tweede trimester; het geslacht van onze baby, een suikertest en bloedarmoede
het derde trimester; babykamer, op naamjacht en verlof!
 
••Op Evenonderons.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Menu

%d bloggers liken dit: