Home » Welke radiator past het beste in jouw huis?

Welke radiator past het beste in jouw huis?

Wist je dat er verschillende radiatoren zijn? Je hoeft niet meer te kiezen voor die standaard radiator die je in voornamelijk oudere huizen veelvuldig ziet.

Wist je dat er verschillende radiatoren zijn? Je hoeft heus niet meer te kiezen voor die standaard radiator die je in voornamelijk oudere huizen veelvuldig ziet. Een radiator kan juist tegenwoordig bewust in het zicht gehangen worden. Denk maar aan de design radiatoren voor in de huiskamer of badkamer.

Hij mag gezien worden!

Als je alleen de ouderwetse paneelradiator onder de vensterbank gewend bent, klinkt het vast vreemd dat sommige mensen ervoor kiezen om een radiator bewust in het zicht te hangen. Maar het grote verschil is dat een design radiator juist gezien mág worden! De radiator heeft door de jaren heen namelijk een moderne uitstraling gekregen.

Verticale radiator

Zo is er veel meer keuze dan alleen de geribbelde, standaard paneelradiator. Denk aan een gladde radiator, een soort plateau. Daarnaast kun je in plaats van horizontaal kiezen voor een verticale radiator. Vooral de verticale radiatoren zijn de laatste jaren enorm gestegen in populaireit, deze zie je in steeds meer moderne huizen in de woonkamer hangen. Veel mensen kennen de verticale design radiator wel van de badkamers waar je deze vaak ziet hangen. Die zijn namelijk niet alleen mooi, maar ook ideaal om je handdoek na het douchen aan op te hangen om te drogen.

Wil je toch liever voor een horizontale radiator gaan, ook dan is er meer dan genoeg keuze uit moderne modellen. Het voordeel van een horizontale radiator is dat ze een grotere oppervlakte hebben en dus meer warmte geven.

Raamradiator

Tot slot hebben we nog de raamradiator. Dit is een extra lage radiator die speciaal ervoor gemaakt is om onder het raam te hangen. Ze worden soms op vrijstaande pootjes geplaatst, maar aan de muur bevestigen kan uiteraard ook. Deze radiator is ideaal als je geen ruimte hebt om een radiator op te hangen, bijvoorbeeld omdat het raam tot de grond doorloopt.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond