Home » Welke luier is het beste voor mijn kind?

Welke luier is het beste voor mijn kind?

Elke kersverse ouder is op zoek naar dé beste luier voor haar kind. Welke luier zit lekker, ruikt het minste, lekt niet en voorkomt luieruitslag?

Elke kersverse ouder is op zoek naar dé beste luier voor haar kind. Welke luier zit lekker, ruikt het minste, lekt niet en voorkomt luieruitslag? Kortom, welke luier is nu het beste voor je kind. De meningen zijn natuurlijk verdeeld, maar we delen in deze blog de meest voorkomende keuzes met je.

Wasbare luiers

Om te beginnen lichten we graag de wasbare luiers uit. Wasbare luiers worden ieder jaar weer populairder, met name omdat we steeds meer letten op duurzaamheid. Wasbare luiers zijn beter voor het milieu omdat je een hoop afval bespaart. Daarnaast is het ook gewoon gemak: je hoeft nooit naar de winkel voor luiers en met wasbare luiers heeft je baby minder snel last van doorlekkende luiers en luieruitslag. Ook de stiekem van een wasbare luier zorgen ervoor dat je kind minder snel lekkages heeft.
Ook de viezigheid valt reuze mee, want je wasmachine doet het meeste werk. Toch hebben veel ouders twijfels of wasbare luiers wel bij hun passen, en of ze dit wel zien zitten. Wellicht is dan een wasbare luiers proefpakket een uitkomst, zodat je kunt kijken of wasbare luiers goed bij jou passen. Zodra je het zeker weet, kun je uiteindelijk een compleet voordeelpakket van wasbare luiers kiezen, zodat je helemaal voorzien bent.

De nummer 1: Pampers Baby Dry

Wil je gebruik maken van wegwerpluiers, dan komt uit de meeste testen de Pampers Baby Dry het beste uit de test. Waarschijnlijk wel naar verwachting dat dit bekende merk er vandoor zou gaan met de eerste prijs. De luiers zijn met name populair omdat ze goed blijven zitten en lekken voorkomen.

Ook de Pampers Pure Protection komen goed uit de tests. Deze zijn speciaal gemaakt voor baby’s met gevoelige billetjes, aangezien hier geen parfum in zit.

Welke moet je vooral niet hebben?

Wellicht ook handig om te weten welke merken luiers je vooral moet vermijden. Misschien had je het niet verwacht, maar de luiers van Zwitsal blijken echt slecht te zijn. Ze lekken door en de stoffen die erin zitten zijn niet perse een aanrader voor tere babybilletjes.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond