Home » Welke bikini past bij welk figuur?

Welke bikini past bij welk figuur?

In deze blog helpen we je een handje! Lees hier welke bikini het beste past bij welk lichaam, zodat jij precies weet wat bij jou het mooiste staat!

Wil jij een fijne en vooral ook mooie bikini kopen maar weet je niet precies welke bikini goed past bij jouw figuur? In deze blog helpen we je een handje! Lees hier welke bikini het beste past bij welk lichaam.

Een bikini voor een appelfiguur

Een appelfiguur houdt in dat je taille en heupen wat ronder zijn en je benen en schouders smaller. Met dit figuur kun je heel goed een heupbroekje dragen, oftewel een bikinibroekje dat wat lager zit. Hiermee verleng je je bovenlichaam en lijk je langer.
Ook een tankini past perfect bij dit figuur. Qua kleuren kun je op de website van OTTO alle kanten op en ook drukke patroontjes zijn perfect, probeer alleen horizontale strepen te vermijden.

Een bikini voor een peerfiguur

In peerfiguur houdt in dat je een smalle taille en smalle schouders hebt, in combinatie met brede heupen en bovenbenen: een figuur dat bij veel vrouwen voorkomt. Bij dit figuur is het het mooiste als je je taille accentueert. Dat kan bijvoorbeeld met een strapless bikini, die jouw schouders breder laat lijken.
Voel je je wat onzeker over je heupen, buik of bovenbenen, dan kun je een broekje kiezen met pijpjes en een model dat wat hoger komt, zodat je buik deels in het broekje komt. Speciaal corrigerende badmode kan je hier ook zeker bij helpen. Ook hierin heb je bij OTTO een ruime keuze.

Een bikini voor een zandloperfiguur

Heb je brede schouders en brede heupen/benen, in combinatie met een slanke taille? Dan heb jij een zandloperfiguur! Een prachtig vrouwelijk figuur waarbij je extra nadruk op je taille mag leggen. Geen badpak dus met dit figuur! Ga voor een haltertop of een bikini met één schouderbandje.

Een bikini voor een atletisch figuur

Ben jij sportief en heb je gespierde schouders, buik en benen? Eigenlijk kun je met dit figuur alle kanten op. Van een badpak tot een halterbikini of een triangeltop.

Vind de juiste bikini voor jouw lichaam

Nu je weet welke bikini goed past bij jouw figuur, is het tijd om te gaan passen! De meeste vrouwen vinden het het fijnste om thuis bikini’s te passen. Zo kun je rustig passen, zonder medewerkers die mee komen kijken of blijven vragen of ze kunnen helpen. Daarnaast kun je in een keer lekker veel bikini’s bestellen die je mooi vindt en de bikini’s die niet mooi passen weer retour sturen. Ideaal!
Er zijn ook vrouwen die de hulp in de winkel juist wel heel prettig vinden. Daarvoor ga je naar de betere lingeriezaken, dan is er altijd iemand die met jou meekijkt om jou te helpen met het vinden van een mooie bikini.


Lees ook: juiste kleding voor je figuur••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond