Home » Weg met die weegschaal | Ik heb de zomer in mijn bol #2

Weg met die weegschaal | Ik heb de zomer in mijn bol #2

En de eerste week is alweer om. Het is echt voorbij gevlogen. Een week waarin de knop weer omging. Ik een rondje ging hardlopen. Whoohoo. Ik ben zelfs weer naar de Weight Watchers cursus geweest. Vorige week heb ik mezelf dagelijkse doelen gesteld. Een soort van handvatten om een goed begin te maken.

Ik heb de zomer in mijn bol challenge

Ook al hielpen de gestelde doelen wel, een groot deel hiervan heb ik niet gehaald. Ik kan daar (nog) niet meezitten. Want wat was het een lekkere week. Moeiteloos liet ik van alles staan. Mijn lunch werd weer gezonder. Ik zat meteen lekkerder in mijn vel omdat ik de draad weer had opgepakt.

Niet meer wegen

Om dat lekkere gevoel vast te houden, heb ik besloten om me voorlopig niet meer te wegen. Ik hing veel te veel waarde aan dat cijfertje. Het bepaalde dagelijks hoe mijn pet er naar stond. Dagelijks? Ja, elke dag ging ik er op staan. Een veelvoorkomende obsessie voor degenen die bezig zijn met afvallen. No more!

Hoe dan?

En de cursus dan? Daar ga ik gewoon heen. En ik laat mezelf heus wel wegen. Alleen de uitkomst wil ik niet weten. Vorige week draaide ik mijn hoofd de andere kant op. Met mijn coach heb ik afgesproken dat ze alleen ingrijpt als ik niet meer afval. Ik ben benieuwd hoe lang ik dit volhoud. Ik heb nooit een geheim gemaakt van mijn gewicht, maar nu kan ik het resultaat van deze week dus niet delen. Die hou je daarom te goed.

Nieuwe doelen

Ook voor komende week heb ik nieuwe plannen gemaakt en doelen gesteld. Nog wel uitdagend gezien mijn planning voor komende week, maar wel iets realistischer dan vorige week. Aan het weer kun je het niet afzien, maar ik heb nog steeds de zomer in mijn bol.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond