Home » Wat zijn leuke cadeau’s voor mannen? + winactie

Wat zijn leuke cadeau’s voor mannen? + winactie

Een cadeau voor een man uitzoeken kan best een klusje zijn. Een leuke klus dat wel! Als het cadeautje een verrassing is zoals voor Vaderdag vraag je liever niet om een wensenlijstje. In dit artikel geef ik je daarom graag inspiratie voor verschillende soorten cadeaus die je kunt geven. Ook heb ik een hele leuke winactie voor je in petto!

Een belevenis cadeau doen

Zo is het erg leuk om een belevenis cadeau te doen. Dit kan iets zijn wat jullie samen kunnen doen of de ontvanger juist met iemand anders kunt doen. Het leukste is denk ik wel om een belevenis cadeau voor jullie samen te doen. Zo maak je van een cadeau een mogelijkheid om samen herinneringen te maken. Heel waardevol! Fijne belevenissen zijn: een etentje, kaartjes voor een optreden/ voorstelling, of naar een proeverij gaan.

Gadgets voor mannen

Veel mannen houden van technische snufjes. Een gadget als cadeau doen, is daarom een heel goed idee. Er zijn serieuze gadgets, maar ook die met een flinke knipoog. Wat past het best bij de man aan wie jij het cadeau wilt geven? Leuke gadgets zijn: draadloze oortjes, speakers, bierbrouw pakket. Flinke knipoog er bij? De useless box of een luie prismabril waarmee je liggend iets op je schoot kan lezen zijn dan grappige cadeautjes.

Gepersonaliseerd cadeau voor een man

Een gepersonaliseerd cadeau is net als een belevenis een heel persoonlijk cadeau. Qua personalisatie kun je denken aan de naam van de ontvanger, maar persoonlijk vind ik dat niet geschikt voor een man tenzij het de naam van een ander is zoals een partner of kind(eren). Wat altijd kan, is een datum of een zin van betekenis te laten graveren. Producten die zich goed lenen hiervoor: een heren armband, manchetknopen of een sleutelhanger.

Winactie sieraden voor mannen

Sieraden zijn mooie tastbare cadeau’s. Daarom mag ik in samenwerking met Kaya sieraden een waardebon ter waarde van €35,00 verloten. Je kunt er terecht voor verschillende soorten sieraden en dus ook voor een cadeau vader. Met de waardebon kun je gaan voor die gegraveerde armband voor mannen, een sleutelhanger met tekening van zijn kind(eren), maar ook totaal iets anders. De keus is aan jou!

Wil je kans maken op deze waardebon? Reageer dan onder dit bericht op Facebook. Het volgen van mijn pagina en het delen van het bericht worden enorm gewaardeerd.


Ook leuk om te lezen:••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond