Home » Wat wordt jouw nieuwe smartphone?

Wat wordt jouw nieuwe smartphone?

We bespreken een aantal topsmartphones die je kunt overwegen als jouw nieuwe telefoon. De nieuwe smartphone is helemaal wat je wilt!

Eens in de paar jaar mag je jezelf een nieuwe smartphone gunnen. Ze zijn immers ook niet ontworpen om vele jaren mee te gaan, omdat ze op een gegeven moment geen updates meer ontvangen en verouderen. Maar wat moet je nieuwe telefoon worden? De keuze is ruim en het gaat om aardig wat geld, zeker als je echt iets goeds wilt. We bespreken een aantal topsmartphones die je kunt overwegen als jouw nieuwe telefoon.

OPPO Find X5

Gloednieuw is de nieuwe Find X5-serie van de Chinese fabrikant OPPO, overigens de Chinese smartphoneproducent met de beste track record op het gebied van privacy. De OPPO Find X5 is een vrij grote smartphone met een AMOLED-scherm van 6,5 inch dat dankzij een hoge verversingssnelheid van 120Hz alle bewegingen vloeiend weergeeft. Aan de achterzijde van het toestel zitten drie sterke cameralenzen die ook ultragroothoek en 5x hybride zoom mogelijk maken. De selfiecamera biedt met 32 megapixel een bijzonder hoge kwaliteit. De enorme 4.800 mAh accu zorgt ervoor dat je het in principe de hele dag ermee kunt redden. Zo niet, dan kun je gebruikmaken van snelladen en draadloos opladen. Je kunt nu de OPPO Find X5 bestellen.

Samsung Galaxy S22

Wil je liever iets compacters? Dan is de Samsung Galaxy S22 een uitstekende optie. Met een scherm van 6,1 inch past deze smartphone prima in je broekzak. Het is lang geleden dat een Samsung high-end toestel zo compact was. Wel lever je ten opzichte van de OPPO Find X5 in op de camera’s: de Galaxy S22 heeft ook een 50 megapixel hoofdcamera, maar de andere lenzen zijn met 12 megapixel (groothoek) en 10 megapixel (telelens) en 3x optische zoom wat minder indrukwekkend. Ook is de selfiecamera met 10 megapixel wat minder. Wel is de Galaxy S22 volledig waterdicht waar de Find X5 slechts spatwaterdicht is. De batterij van de Galaxy S22 is met 3.800 mAh ook een stuk kleiner, maar deze hoeft dan ook niet zo’n groot scherm te ondersteunen. Om de prijs te drukken is de achterzijde van het toestel deze keer van kunststof in plaats van glas. Ook heeft het scherm geen gebogen randen.

We bespreken een aantal topsmartphones die je kunt overwegen als jouw nieuwe telefoon. De nieuwe smartphone is helemaal wat je wilt!

iPhone 13

Uiteraard heeft ook Apple iets goeds in de aanbieding. De iPhone 13 is wat minder recent dan de nieuwe toestellen van OPPO en Samsung, maar is desalniettemin de moeite waard. Ten opzichte van zijn voorganger heeft de iPhone 13 betere camera’s, namelijk de topcamera’s van het vorige vlaggenschip de iPhone 12 Pro Max. Daarnaast is de iPhone 13 er ten opzichte van de iPhone 12 flink op vooruitgegaan wat betreft batterijduur. Qua formaat is de iPhone 13 ongeveer even compact als de Samsung Galaxy S22.

OnePlus 9 Pro

De OnePlus 9 Pro is misschien de underdog in dit lijstje, maar het is een ontzettend goede en multifunctionele smartphone. OnePlus heeft flink geïnvesteerd in de camera’s, die zich nu uitstekend kunnen meten met die van de concurrentie. Ook krijg je met de OnePlus 9 Pro ook een groot AMOLED-scherm met een hoge verversingssnelheid en een vlotte Snapdragon processor te ondersteuning. De batterijduur is helaas wel een minpuntje aan deze smartphone.

Welke telefoon past het beste bij jou? Wil je er graag een die je makkelijk in je broekzak stopt, of wil je juist graag een lekker groot scherm? Voor alle wensen zijn er zoals je kunt zien goede opties.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond