Zoeken
Zoeken
Home » Wat mag er niet ontbreken in een luxe badkamer?

Wat mag er niet ontbreken in een luxe badkamer?

Inspiratie voor een nieuwe badkamer: trends 2021
Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Een luxe badkamer: wie wil dat nu niet?! Een luxe badkamer is echt niet alleen aan grote huizen besteed overigens: ook kleine huizen kun je voorzien van een luxe badkamer. In deze blog lees je alles over luxe badkamers en wat daar echt niet in mag ontbreken.

Inloopdouche

Een inloopdouche heeft een luxe uitstraling en past daarmee perfect in een luxe badkamer. Het feit dat er geen douchebak is waar je in staat, zorgt ervoor dat het er strak uit ziet. Zeker als je een regendouchekop hebt hangen, is het enorm genieten als je lekker onder de douche stapt. Om de watertemperatuur te meten kun je kiezen voor een mengkraan, die zijn er tegenwoordig in prachtig zwart: perfect voor de luxe uitstraling! Maar naast zwart zijn er enorm veel verschillende mengkranen en is de keuze enorm: van modern tot klassiek. Met een mengkraan douche je elke keer weer heerlijk, want de temperatuur stel je gemakkelijk zelf in.

Een bad of jacuzzi

Mocht je naast je douche nog ruimte hebben, dan is een bad of jacuzzi natuurlijk een must. Heb je echt nog veel ruimte over? Dan is een vrijstaand bad of een jacuzzi voor meerdere personen een mogelijkheid. Een vrijstaand bad is wat ons betreft échte luxe in de badkamer en tilt je luxe badkamer echt naar een hoger niveau.
Een jacuzzi is natuurlijk echt next level. Je kunt kiezen uit een ronde, ovale of vierkante jacuzzi. Met mooie, dimbare verlichting maak je het super sfeervol en zal je heerlijk ontspannen wanneer je in jouw jacuzzi ligt te dromen.

Je eigen wellness

Als je het goed aanpakt, creëer je van je eigen badkamer je eigen wellness. Zo kun je een regendouche kiezen met masserende, krachtige of ontspannende waterstralen. Wil je je douche écht optimaal maken, dan kun je kiezen voor een sunshower. Hiermee ontspan je heerlijk tijdens het douchen en sunshowers met UV-straling zorgen bovendien een bruin kleurtje. Dat is wel het ultieme genot, toch?

Maak het af met planten

Een botanische badkamer is een enorme trend en past perfect bij de luxe uitstraling. Planten fleuren een ruimte op en als je de juiste planten kiest, die passen bij jouw badkamer, til je het luxe level naar een nog hoger niveau.
Planten komen het mooiste uit in een badkamer met natuur- en aardtinten, zoals bruin, groen, beige en wit.
Bij een grote badkamer kun je grote planten in hoeken plaatsen. Heb je een kleinere badkamer, dan kun je kiezen voor kleinere planten die je bijvoorbeeld kunt plaatsen op de rand van je bad, bovenop het reservoir van de toilet, op een badkamerkast of in een nisje.
••Op Evenonderons.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: