Home » Wat is een geboortedoek? ▪ Uit de knoop

Wat is een geboortedoek? ▪ Uit de knoop

Zodra je een stap zet in de draagwereld vliegen de termen je om de oren. Gelukkig kun je vaak uit het zinsverband wel halen wat er bedoeld wordt, maar helaas gaat deze vlieger lang niet altijd op. Vragen staat altijd vrij en domme vragen bestaan niet. Mocht je dit desondanks een drempel vinden en je liever wenden tot bijvoorbeeld Google, heb ik een rubriek in het leven geroepen; Uit de knoop! In een korte uitleg, en waar mogelijk voorzien van een verklarende foto, zal ik regelmatig een term uitlichten.
 

Wat is een geboortedoek?

Een geboortedoek is een draagdoek welke uitgebracht is op de geboortedatum van je kindje. Sommige draagmama’s vinden het speciaal om een doek te hebben wat tegelijkertijd met haar kindje “geboren” is.
 

Wat is een geboortedoek en een geboortedoek vinden
 
Waar vind ik een geboortedoek?

Een geboortedoek zoek je op Slingofest op. Ik heb een tweetal blogs geschreven hierover. In deze blog noem ik niet alleen Slingofest, maar ook andere handige draagwebsites. Tot slot vind je in deze blog een super handige stappenplan om in slechts drie stappen een geboortedoek op te zoeken.
 

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond