Home » Wandel de Avondvierdaagse tóch mee dit jaar!

Wandel de Avondvierdaagse tóch mee dit jaar!

Wandel de Avondvierdaagse tóch mee dit jaar!

Alle grote evenementen tot de herfst van 2020 zijn helaas afgelast, zo ook de avondvierdaagse. Wij zijn trouwe deelnemers aan de avondvierdaagse, net zoals zovelen. Ieder jaar wandelen de jongens met hun vriendjes en een aantal ouders gezellig mee. Met natuurlijk die bekende medaille op de laatste dag van de avondvierdaagse.
Gelukkig heeft de organisatie een alternatieve avondvierdaagse bedacht, zodat je tóch mee kunt lopen en je medaille verzameling compleet kunt houden.

Avondvierdaagse app

Met een speciale avondvierdaagse app kunnen gezinnen thuis tóch de avondvierdaagse 2020 lopen. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in de app wat je vertrekpunt is en hoever je wil lopen. De app maakt vervolgens een route voor je. Nu moet je die route natuurlijk ook wel daadwerkelijk gaan lopen, want dat kan de app bijhouden. Als je vier dagen met de app gelopen hebt, verdien je de enige echte avondvierdaagse medaille!

Alternatieve avondvierdaagse

Er is uiteraard ook eerst gekeken of de avondvierdaagse op een ander moment georganiseerd kun worden, bijvoorbeeld later in het jaar. Maar helaas door alle onzekerheid was het niet mogelijk om dit te plannen. Daarom is er gekozen voor een alternatieve avondvierdaagse. Tot grote vreugde van vele wandelaars!

Vanaf 1 juni tot en met 31 augustus

De wandelvierdaagse is dit jaar omgedoopt tot Avond4daagse Home Edition. In de app kun je kiezen of je 2,5 of 10 kilometer wil lopen. De app maakt een route vanaf je startpunt en zorgt er ook weer voor dat je binnen het aantal kilometers weer terug bent bij je startpunt.
Het wandelen is zoals met de traditionele avondvierdaagse niet alleen op de vier dagen die er normaal voor staan. Er kan nu gewandeld worden vanaf 1 juni tot en met 31 augustus. Zo zorgt de organisatie ervoor dat niet alle gezinnen door heel Nederland tegelijk op pad gaan.
Zodra je met je eerste dag van de avondvierdaagse start, moet je de 4 dagen binnen twee weken lopen. Zo is het niet te verblijvend en blijft het een prestatie om het te halen.

Schrijf je in!

Je moet je wel inschrijven, zodat de organisatie weet dat je mee wandelt. Gelukkig gaat dat heel simpel. Geef je op via de website: www.avond4daagse.nl/ De kosten voor het meewandelen zijn 5 euro per persoon. Voor dit geld ontvang je de app die je kunt downloaden en wordt de medaille thuisgestuurd.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond