Home » Waarom waterschoentjes een uitkomst zijn

Waarom waterschoentjes een uitkomst zijn

Gelukkig herinnert een lekker najaarszonnetje ons er nog een beetje aan, maar helaas is de zomer echt voorbij. Met fijne herinneringen kijk ik terug op een heerlijke zomer met geweldige vakanties! Who’s with me? Voor ons de eerste zomer dat we met twee kinderen op vakantie gingen. En dat betekent nog meer spullen mee dan anders. Deze zomer ontdekte ik een soort schoen waar ik voorheen weinig aandacht voor had. De waterschoen!

Jaja, kinderen geven je soms geheel nieuwe inzichten. Want wat een uitkomst is de waterschoen! Ik kocht daarom dit jaar niet alleen de nodige UV beschermende kleding voor in de koffer naar de zon, maar ook 2 paar waterschoentjes voor mijn meisjes.

Waarom waterschoentjes

Ken je dat? Dat je kleintje in een soort van piaffe door het zand en gras flaneert omdat het kriebelt aan de voetjes? Of zo onhandig over steentjes en door takjes stapt op het strandje waar je zo graag komt? Zelf wanneer er nog geen water aan te pas was gekomen, was ik al fan. Ik was bijna bereid om een fashionable paar in maat 39 aan te schaffen want mama moest nog wel onhandig over de scherpe steentjes, door de takjes en laten we niet vergeten over de hete stenen of door het warme zand. Vooral dit laatste is altijd zo onprettig maar niet te voorkomen op het strand. Maar waterschoentjes bieden de oplossing! Dus wie weet ga ik volgend jaar toch maar op zoek naar een paar voor mijzelf!

Vakantie Algarve

Wij genoten van de zomer aan de Algarve. Prachtig was het er. En nadat de meiden het warme zand moeiteloos door gekomen waren konden ze de zee in lopen zonder last te ervaren van de scherpe steentjes en schelpen en zonder de kriebelige waterplantjes op de bodem te voelen.

Bij ons vakantiehuis hadden we ook een zwembad. Leuk, maar voor mama’s best wel spannend. Gevaar één was natuurlijk het in het zwembad vallen, maar daarnaast kon het rond het zwembad ook wel glad worden met al die nattigheid. Ook hier kwamen de meegebrachte waterschoentjes enorm van pas!

Meer grip

Nu de herfst echt begonnen is was het hier in huis tijd alle zomerkleding in bakken te doen en op te bergen. De waterschoenen heb ik maar apart gehouden en bij onze zwemspullen gelegd want ook als wij binnenkort het zwembad bezoeken gaan ze lekker mee. Ideaal voor net even wat meer grip op de gladde en natte vloeren!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond