Home » Waarom je op een dagje uit niet meer zonder speciale smartwatch voor kinderen kunt

Waarom je op een dagje uit niet meer zonder speciale smartwatch voor kinderen kunt

Het voorjaar komt er weer bijna aan, en dat betekent dat we ook weer vaker op pad kunnen gaan met die kleintjes. In de dierentuin, een overdekte speelhal, het museum, maar vooral in een pretpark is het idee dat je je kind kwijtraakt een vreselijke gedachte. Toch kan het iedere ouder overkomen dat er plotseling wordt omgeroepen dat je kind moet worden opgehaald bij de balie in de attractie die je bezoekt. Met een speciale smartwatch met GPS-tracker behoort die zorg tot het verleden.

Geen afleiding, wel veiligheid

Telefoons zijn allang niet meer alleen om te bellen. Sterker nog, we weten als ouders waarschijnlijk maar al te goed dat we zelf de telefoon niet meer alleen gebruiken voor bellen en sms’en. Afleiding van de telefoon is voor ons al moeilijk te weerstaan, laat staan voor een kind.

Toch geven we kinderen vaak een telefoon omdat we niet willen dat ze onbereikbaar zijn. Met een oud model wil je je kind liever niet opzadelen, en moderne telefoons zitten vol spelletjes en sociale media. Je kind moet juist kunnen spelen en ravotten. Een speciale smartwatch kind met GPS en een paar telefoonnummers biedt uitkomst.

We hebben de smartwatches zelf getest op onze site, en we kunnen je vertellen dat het werkt. Kinderen worden minder afgeleid, we weten altijd waar ze uithangen en bovendien kunnen we de kinderen bellen als het eten klaarstaat of iets anders. De horloges komen in stoere en vrolijke kleuren, waardoor de kinderen ze met trots als een modern gadget kunnen dragen.

Alleen jij weet waar ze uithangen

Het is voor kinderen net zo belangrijk om met alle vrijheid hun energie kwijt te kunnen op een dagje uit, als het voor jou is om ze in de buurt te houden. Met een GPS horloge kind hoef je je over dat laatste geen zorgen meer te maken.

Horloges van One2Track zijn speciaal gemaakt voor zorgzame ouders die met alle liefde hun kleine kinderen vrijheid willen geven, zonder ze kwijt te kunnen raken. Met de stoere horloges om hun pols zie je altijd op de app waar ze zijn. Dus ook als ze op een drukke plek hard voor je uit rennen en je soms even snel niet weet waar ze zijn, kun je altijd op de app kijken om hun exacte locatie te vinden.

Deze locatiegegevens worden op een veilige server bewaard, waardoor alleen jij ze kunt inzien. Je opent gewoon de app op je telefoon en je kunt de smartwatch volgen. Bovendien is er voor elke leeftijd een apart horloge. Ontdek jouw favoriete model snel en blijf verbonden met je kinderen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond