Home » Waarom je als ondernemer niet zonder digitale marketing kan

Waarom je als ondernemer niet zonder digitale marketing kan

internet marketing

Waar vroeger marketingbudgetten werden ingezet voor campagnes op televisie en in tijdschriften, zie je steeds meer en meer een verschuiving naar het internet. Online Marketing (of Digital Marketing) is niet nieuw, maar krijgt steeds meer aandacht. En terecht! Daar waar een potentiële klant actief op zoek gaat naar informatie is het natuurlijk ook wel heel slim om aan je zichtbaarheid te werken.

Lees ook: Een goede agenda voor werk en privé maakt het verschil | Flow Planners {+kortingscode}

Digitale zichtbaarheid

Ik vind het een meer dan interessant onderwerp. Als blogger en kleine webshophouder ben ik actief bezig met mijn online zichtbaarheid. Zonder zichtbaarheid geen lezers, klanten en/of opdrachten. Er is veel mogelijk online. Denk aan adverteren op Facebook, andere social media en Google. Gelukkig kan het ook iets minder kostbaar. Ook met een nieuwsbrief en door het schrijven van artikelen voor je website doe je aan digitale marketing. Afhankelijk van je dienst of product, inzet, kennis en creativiteit kan dat heel succesvol zijn.

Online marketing

Uitvinden wat werkt voor jou en je bedrijf kan een tijdrovend, maar dankbaar, klusje zijn. Ik ben nu twee jaar aan het bloggen en heb hèt succesformule nog steeds niet ontdekt. Wel weet ik door te doen, proberen, veel in te lezen, hulp van anderen en het volgen van cursussen wat mijn kansen vergroot om hoger te eindigen in bijvoorbeeld een zoekmachine als Google. Elke blog die ik plaats is weer een nieuwe kans hierop.

online marketing

Niet elke ondernemer krijgt zoveel kansen die een blog nou eenmaal biedt. Heeft überhaupt tijd om aan zijn marketing te werken. Of heeft  er zin in. Gelukkig zijn er mensen die hiervan hun beroep hebben gemaakt. Een Online Marketing Bureau heeft de kunde en expertise in huis om je dienst of beroep op de digitale kaart te zetten.

Of je er zelf mee aan de slag gaat of iemand hiervoor inschakel, werken aan online zichtbaar zijn, zou voor elke ondernemer een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie moeten zijn.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond