Home » Waar ik op let bij het kopen van zwemkleding voor jongens

Waar ik op let bij het kopen van zwemkleding voor jongens

In de zomer is het heerlijk om naar een buitenspeeltuin te gaan, een flink stuk te wandelen met een lekker zonnetje én natuurlijk: zwemmen! Ik ben echt een waterrat en het fijne aan zwemmen is dat je het altijd kunt doen. In de zomer naar een plasje of naar het strand en in de winter kun je naar een binnenzwembad! Zomer of winter, het is sowieso altijd handig om leuke zwemkleding voor je kind in de kast te hebben liggen.

Lees ook: Waarom waterschoentjes een uitkomst zijn

Zwemkleding voor jongens

Maar als je gaat zwemmen met je kind, dan hoort daar natuurlijk wél hippe zwemkleding bij! Sinds ik moeder ben van een zoon valt het me op dat het kledingassortiment voor meisjes dus echt wel veel uitgebreider (én ik vind alles leuker) dan voor jongetjes is. En die hele hippe zwembroek zoeken, bleek ik toch nog wel best een dingetje te vinden.

Ik hou vaak van effen kleding. Nu vind ik een printje ook niet zo erg, maar zwembroeken met bijvoorbeeld televisie personages er op sla ik over. Het is niet mijn smaak, maar wordt over het algemeen wel heel veel aangeboden in de winkels. Ik heb liever een leuk broekje in een fel kleurtje. Gelukkig zag je deze sinds dit jaar steeds meer al was het nog steeds even zoeken.

Tip: veel zwemkleding shop je juist in de winter met lekker veel korting!

Lees ook: Voorkom ongelukken in het zwembad met Ockyz zwemsokken

UV bescherming

Maar zwemkleding voor jongens kopen die je kleine man ook nog eens beschermt, is ook hartstikke handig. Naast zonnebrilletjes en hoedjes, bestaan er dus ook swimsuits die je kleintje goed beschermen tegen de zon. Wat trouwens niet betekent dat je je zoon (of dochter) niet meer in hoeft te smeren met zonnebrandcréme als de zon lekker doorbreekt.

Waar ik op let bij het kopen van zwemkleding voor mijn zoon is de print en of de stof uv bescherming biedt. Een touwtje dat je goed kunt aantrekken is een pré.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond