Home » Vrolijke Vriendjes Pim Piraat & Boot | 8 Days of Christmas

Vrolijke Vriendjes Pim Piraat & Boot | 8 Days of Christmas

Ken je toevallig de Vrolijke Vriendjes van Vtech al? Mila op haar scootertje, Jasper en Kim in hun cabrio en Emma op haar schommelpaard zijn er maar een paar. Onlangs zijn 3 nieuwe items toegevoegd aan deze serie. En hoe gaaf is het dat ik met de verloting van één van deze 3 items de actie 8 Days of Christmas mag openen?

Dit artikel heeft affiliate links

Vtech Vrolijke Vriendjes

De uitbreidingen bestaan uit Sanne’s Smulparadijs, het Piratenschip en Pim Piraat. Wat ik mooi vind, is dat je deze nieuwe producten gewoon in combinatie met oudere Vrolijke Vriendjes kunt gebruiken. Dankzij de Magic Points zijn ze namelijk compatibel met elkaar. Het Smulparadijs is een makkelijk te verplaatsen mobiele ijs-, taart- en lollyfabriekje. Zoals je gewend bent van Vtech is het een vrolijke boel met liedjes, lichtjes en melodietjes.

Is Sanne’s Smulparadijs een feest voor echte smulpapen, het Piratenschip is voor stoere jongens en meisjes. Echte avonturiers die wat willen beleven. Aan boord tref je Kapitein Kay en Matroos Milan, Aapje en Octopus aan. Alles beweegt en draait en er valt veel te leren en te ontdekken.

Pim Piraat en Boot

Perfect voor kinderen van 1 t/m 5 jaar. Ook Pim Piraat zal de nodige kleine hartjes doen smelten. Pim is een klein Vrolijk Vriendje met een eigen bootje. Dat bootje kan echte vaarbewegingen maken. Pim kan het zeil bewegen en schieten met zijn kanon.

8 Days of Christmas

Vanaf vandaag tot 15 december 2018 host ik samen met GoodGirls Company, Momambition.nl en PinkPress de 8 Days of Christmas. Een actie die draait om dankbaarheid tonen aan alle lezers die ons het hele jaar volgen en dat wat wij doen zo ontzettend leuk maken. Dank je wel!

Speciaal voor de 8 Days of Christmas mag ik stoere Pim Piraat van Vtech verloten.

•Volg mij op Facebook

•Laat hieronder weten dat je meedoet

Meegedaan? Leuk! Judith heeft ook een mooie prijs klaarstaan namelijk Tante Jet Theeset. Zij zal je ook weer dooverwijzen naar de volgende prijs zodat je niets hoeft te missen. Kom vooral elke dag even terug om te zien wat we nog meer in petto hebben. Het is de moeite waard. ♥

Wist je dat leden van de PloeterMoeders Club extra kans maken? Reageer met hetzelfde emailadres als bij je inschrijving zodat ik het kan nakijken. Nog geen lid? Waar wacht je nog op? ↓

Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond