Home » Vroeger… toen alles beter was

Vroeger… toen alles beter was

Ouderwetse brievenbus | vroeger was alles beter

Vroeger was alles beter. Niet vroeger als bijvoorbeeld helemaal terug naar mijn schooltijd. Toen was het ook goed trouwens. Onbezorgd vooral. Toen draaide de wereld om de Backstreet Boys. Om beste vriendinnen. Je mooie en dure agenda vol laten schrijven door je klasgenootjes. En later op de middelbare soms een beetje spijbelen. Mooie tijd!

Toen volgde een periode waarin het zeker niet mooi was. Die slaan we daarom maar lekker over. Want soms is vroeger gewoon niet beter.

Hierna volgde een periode waarin het wel weer beter werd, maar ook die bedoel ik niet. Ook al wil ik het er best wel even over hebben. Mid jaren twintig. Niet de jaren twintig natuurlijk, maar mijn leeftijd dan. Ik was 25 en had het gevoel dat ik een heel leven achter me had, maar ook nog zoveel jaren te gaan. Geleefd! Hard geleefd. En genoten. Voor tien. Vaak met een lach, soms met een traan.

De dertig naderend ontmoette ik de liefde. Ware liefde. Al zagen we dat toen nog niet. Het is goed gekomen. En hoe! Huisje, boompje en zelfs een lief beestje. Niks vroeger was alles beter. Het beste is nu! En nu na 6 jaar nog steeds.

Ouderwetse brievenbus | vroeger was alles beter

En toch… er is roet in mijn eten gegooid. Er sluimert weer het gevoel dat het vroeger beter was. Je weet wel, vroeger als in een paar maanden geleden. Toen ik er nog plezier in had en me niet zo oud voelde. Toen ik het nog voor de lol deed. Je weet wel, toen Hotmail nog deed waar het al jaren goed in was. De beste emailprovider zijn. Toen er nog niet overgegaan was naar die belachelijke metamorfose. Toen email checken nog niet voelde als hordelopen. Toen… Ja, vroeger was alles beter!

 

Wat vind jij van de nieuwe Hotmail? Een vooruitgang of vind jij ook dat vroeger alles beter was?


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond