Home » Voorkom ongelukken in het zwembad met Ockyz zwemsokken + Winactie

Voorkom ongelukken in het zwembad met Ockyz zwemsokken + Winactie

Er gebeuren meer dan regelmatig ongelukken rondom zwembaden. De optelsom van water en tegels is een natte en glibberige vloer. Valpartijen komen daarom veel voor, soms met ernstige gevolgen. Ockyz biedt een oplossing tegen uitglijden in het zwembad dat beter is dan zwemschoenen. De Sweakers zwemsokken! Ninthe mocht ze samen met Dyniel testen. In haar pakket zatten de Sweakers en een zwembroek. Lees haar review en doe ook mee voor zo’n tof pakket.

Review Ockyz.com

Om te beginnen: netjes verpakt. Ook belangrijk natuurlijk dat de klant het binnenkrijgt zonder beschadigingen én er zat een leuke kleurplaat voor Dyniel bij! 🙂

De zwembroek. Oké nog wat groot, maar wat een enig ding! Kwaliteit? Tsja, we hebben hem pas 1 keer gebruikt dus daar is vrij weinig van te zeggen nog. Al voelt het stofje wel fijn aan en tóch net iets anders dan goedkopere die ik bij Dyniel in de kast heb liggen. Een beetje zachter. Verder echt een leuk, opvallend broekje! Wat ik aan dit broekje ook fijn vind is het lange touwtje om de zwembroek goed aan te trekken! Bij de meeste zwembroekjes is dit touwtje erg kort en heb je er eigenlijk niks aan.

Sweakers zwemsokken

De sokjes. Oké, hier ben ik toch wel enthousiast over. Ik zelf ben namelijk nog steeds bang om uit het zwembad te kruipen, te lopen en uit te glijden over die gladde tegels daar! Laat staan dat mijn kind onderuit gaat. En laten we eerlijk zijn, hoevaak je kindjes ook waarschuwt “niet rennen” gebeurt het toch vaak door hun enthousiasme. Daar zijn deze sokjes van Ockyz echt een uitkomt voor! Ze zitten lekker strak en voorkomen echt ongelukken. Het ziet er natuurlijk wel een beetje apart uit, zulke sokjes aan in een zwembad maar uiteindelijk gaat het om de werking; een goede uitvinding dus!

We gaan de producten nog zeker zo lang als het kan gebruiken! In eerste instantie zou ik uit mezelf de sokjes niet hebben gekocht. Nu ik weet hoe fijn ze zijn zou ik ze zelf zeker nog een keer bestellen.

Win!

Ninthe is enthousiast. Ook benieuwd naar deze supersokken? Doe mee en wie weet mogen ze bij je volgend zwemuitje mee. Ockyz.com stelt een paar Sweaker anti slip zwemsokken én badpak of zwembroek ter beschikking.

•Laat hieronder weten dat je meedoet.

•Ik zou het leuk vinden als je me ging volgen op social media. Op Facebook deel ik alle artikelen en zo nu en dan een foto van mamaLou & Co. Op Instagram voornamelijk persoonlijke updates.

 

Deze hele week maak je kans op leuke prijzen. Wil je zeker zijn dat je niets mist? Abonneer je dan op de email updates.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
 • Heel benieuwd naar de Ockyz zwemsokken! En ik zag dat ze ook super leuke badkleding hebben. Een mooi kado voor mijn bijna jarige waterratje 🙂

 • Wat fijn dat we er iets bestaat voor iets meer veiligheid in het zwembad! Ik ken je angsten! De sokken zouden dan ook welkom zijn met mijn waterratten!

 • ik denk dat dit een uitkomst zou zijn voor onze kleine wildebras, minder kans op vallen en mama heeft ook wat meer rust, dus ik doe graag mee aan deze leuke winactie!

 • Wat een handige sokken! Ik had ze nog niet eerder gezien. Super voor mijn mannetje die gigantisch bang is om onderuit te gaan in het zwembad. Hij gaat dan zo onhandig voorzichtig lopen dat het juist mis gaat. Met wat extra grip krijgt hij denk ik ook gelijk wat meer zekerheid en zelfvertrouwen. Ik doe dan ook graag mee

 • Voor onze ukken zou dit een super uitvinding kunnen zijn. Onze zoon loopt ook niet graag op blote voeten ivm het uitglijden.

 • Mijn zoontje is deze vakantie nog uitgegleden bij het zwembad, dus ik doe graag mee. En ook nog een leuke zwembroek erbij, helemaal top.

 • Wat een leuke blog heb je! Ik kende je nog helemaal noet en ga je volgen Daarnaast doe ik ook graag mee aan de winactie, mijn zoontje is een wilde, dus ook in het zwembad, levens gevaarlijk! Ben erg benieuwd, lijkt me erg handig.

 • Yes please, deze staan heel hoog op mijn verlanglijstje! Thijs is nu ruim 1,5 en vindt zwemmen geweldig, maar ik ben steeds bang dat hij valt. Tot op heden zijn we vooral bij buitenlocaties geweest met zand als ondergrond, maar een ‘gewoon’ zwembad is natuurlijk niet te vermijden (zeker aangezien hij zwemmen geweldig leuk vindt!). Kortom: dit zou heel handig zijn om zijn zwemavonturen voort te zetten!

 • Ik doe mee. deze herfstvakantie voor het eerst ‘echt’ op vakantie en hoe handig als we dit dan bijhebben voor onze jarno. die rent alleen maar; weet volgens mij niet wat lopen is haha. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Geweldige actie met deze supersokken. Komt hier mega goed van pas in dit gezin dat gek is op water. Zo kunnen wij ervan op aan dat de kleinste veilig is als onze hond er bijvoorbeeld weer een water festijn van gemaakt heeft thuis of tijdens onze uitjes❤️

 • ik doe ook graag mee! hier 2 hele enthousiaste kids die maar niet snappen dat iknirt voorniks steeds zeg dat je in het zwembad beter niet kun ren nen!

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond