Er gebeuren meer dan regelmatig ongelukken rondom zwembaden. De optelsom van water en tegels is een natte en glibberige vloer. Valpartijen komen daarom veel voor, soms met ernstige gevolgen. Ockyz biedt een oplossing tegen uitglijden in het zwembad dat beter is dan zwemschoenen. De Sweakers zwemsokken! Ninthe mocht ze samen met Dyniel testen. In haar pakket zatten de Sweakers en een zwembroek. Lees haar review en doe ook mee voor zo’n tof pakket.

Review Ockyz.com

Om te beginnen: netjes verpakt. Ook belangrijk natuurlijk dat de klant het binnenkrijgt zonder beschadigingen én er zat een leuke kleurplaat voor Dyniel bij! 🙂

De zwembroek. Oké nog wat groot, maar wat een enig ding! Kwaliteit? Tsja, we hebben hem pas 1 keer gebruikt dus daar is vrij weinig van te zeggen nog. Al voelt het stofje wel fijn aan en tóch net iets anders dan goedkopere die ik bij Dyniel in de kast heb liggen. Een beetje zachter. Verder echt een leuk, opvallend broekje! Wat ik aan dit broekje ook fijn vind is het lange touwtje om de zwembroek goed aan te trekken! Bij de meeste zwembroekjes is dit touwtje erg kort en heb je er eigenlijk niks aan.

Sweakers zwemsokken

De sokjes. Oké, hier ben ik toch wel enthousiast over. Ik zelf ben namelijk nog steeds bang om uit het zwembad te kruipen, te lopen en uit te glijden over die gladde tegels daar! Laat staan dat mijn kind onderuit gaat. En laten we eerlijk zijn, hoevaak je kindjes ook waarschuwt “niet rennen” gebeurt het toch vaak door hun enthousiasme. Daar zijn deze sokjes van Ockyz echt een uitkomt voor! Ze zitten lekker strak en voorkomen echt ongelukken. Het ziet er natuurlijk wel een beetje apart uit, zulke sokjes aan in een zwembad maar uiteindelijk gaat het om de werking; een goede uitvinding dus!

We gaan de producten nog zeker zo lang als het kan gebruiken! In eerste instantie zou ik uit mezelf de sokjes niet hebben gekocht. Nu ik weet hoe fijn ze zijn zou ik ze zelf zeker nog een keer bestellen.

Win!

Ninthe is enthousiast. Ook benieuwd naar deze supersokken? Doe mee en wie weet mogen ze bij je volgend zwemuitje mee. Ockyz.com stelt een paar Sweaker anti slip zwemsokken én badpak of zwembroek ter beschikking.

•Laat hieronder weten dat je meedoet.

•Ik zou het leuk vinden als je me ging volgen op social media. Op Facebook deel ik alle artikelen en zo nu en dan een foto van mamaLou & Co. Op Instagram voornamelijk persoonlijke updates.

 

Deze hele week maak je kans op leuke prijzen. Wil je zeker zijn dat je niets mist? Abonneer je dan op de email updates.

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 %d bloggers liken dit: