Home » Zelf frisdrank maken en nog 2 voordelen van SodaStream

Zelf frisdrank maken en nog 2 voordelen van SodaStream

Vind je gewoon kraanwater saai? Of misschien ben je wel liefhebber van prik, maar zoek je een gezonder alternatief? Hoe dan ook heeft SodaStream hier een oplossing voor bedacht die ik graag in huis zou willen halen. Hiermee verander je namelijk plat water in bruis water, limonade, of je favoriete frisdrank. Gewoon thuis in je eigen keuken. Dit zijn de 3 grootste redenen waarom ik een SodaStream toestel zou willen.

Maak van gewoon water bruiswater

Hoe fijn is het dat je gewoon thuis zelf je prikwater kunt maken? Je vult een fles met kraanwater, klikt het in je apparaat en binnen no time heb je koolzuur aan je water toegevoegd. Et voila! Je eigen home made licht, medium of intens bruisend water.

Lees ook: Gezond(er) snacken!

Gezonder dan frisdrank

Liters frisdrank klok ik weg. Met ColliShop sodastream maak je van water en siroop je eigen frisdrank. Ongezonder dan water, maar een veel beter alternatief dan reguliere frisdrank. Ik ben benieuwd naar de smaak, maar je eigen frisdrank maken zou voor mij een nummer 1 reden zijn om het aan te schaffen.

Milieuvriendelijk

En passant ben je wat betreft milieuvriendelijkheid ook nog eens goed bezig. Voor het SodaStream apparaat heb je wel speciale flesjes nodig. Die zijn wel herbruikbaar, in toffe printjes en gaan een tijdje mee. Aan de andere kant zou je ondanks de nieuwe aanschaf per gezin duizenden flesjes besparen. Dat staat me wel aan!

Pimp je water

Al even is het een trend om je water een beetje op te pimpen. Denk aan de fusion flessen waarmee je allerlei fruit, maar ook groente zoals komkommer aan je water kunt toevoegen. Ook het SodaStream toestel is een manier om gewone water te pimpen. Je maakt van plat water bruisend water of voeg er (suikervrije) siroop aan toe voor een lekker smaakje.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond