Home » Von Va Voom Experience Room; ervaar het zelf

Von Va Voom Experience Room; ervaar het zelf

waarom zou je een draagconsult nemen als je het zelf kunt leren met een filmpje

Wat krijg je als je een mama en papa café, workshops en draagconsulten met elkaar combineert? De Von Va Voom Experience Room! Von Va Voom kennen we natuurlijk als een online draagwinkel, maar nu is het ook mogelijk om in real life draagzakken te passen en anderen ouders te ontmoeten. En dat in een huiselijke sfeer. Mega goede zet als je het mij vraagt.
waarom zou je een draagconsult nemen als je het zelf kunt leren met een filmpje

Draagconsulten

Een team van draagconsulenten staat voor je klaar om je alles op het gebied van het dragen te leren. Online kun je een consult afrekenen waarna er samen een datum geprikt wordt. Een consult duurt 1,5 uur en kost €75,00.

Lees ook: Waarom zou je een draagconsult nemen als je het zelf via YouTube kunt leren?

Mama en papa café

Ook voor lekker kletsen met gelijkgestemden kun je er terecht. Een paar weken geleden zijn de café ochtenden van start gegaan. Ideale gelegenheid om op een laagdrempelige manier je vragen te stellen en anderen te ontmoeten. En natuurlijk al die mooie draagzakken passen. De volgende ochtend staat alweer gepland en wel op woensdag 18 oktober 2017.

Von Va Voom Experience Room workshops

Als laatst en zeker niet het minste: In de Experience Room kun je ook workshops volgen. Momenteel kun je bijvoorbeeld de zwangerschapscursus Liefdevolle Verwachting van Miluşka volgen. Tijdens vier cursusmomenten stoomt ze je klaar om de eerste 2 jaar met een kindje vol zelfvertrouwen aan te gaan. Of je nu een kersverse ouder bent of vaker met het bijltje hebt gehakt, er valt nog genoeg te leren en te ontdekken in de rol van opvoeders. En dat weet ik uit ervaring. Hoe fijn is het dan om handvatten aangereikt te krijgen, een realistisch beeld geschetst krijgen van het slaapgedrag van een baby én meer te weten te komen over het dragen van je kind. En dat is nog maar een greep. Na de cursus beschik je over voldoende informatie om de opvoedkeuzes te maken die het best bij je situatie passen.

Voor een gevarieerd aanbod zullen ook op het gebied van bijvoorbeeld bevalling en borstvoeding workshops te volgen zijn. Meld je aan bij de Von Va Voom Fans Facebookgroep of hou hiervoor de website in de gaten. De Von Va Voom Experience Room is te bezoeken aan de Bogaardslaan 14 C in Ugchelen.

 
 
Foto draagconsult via Shutterstock 
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond