Home » Vijf tips om je relatie spannend te houden

Vijf tips om je relatie spannend te houden

Elke relatie heeft wel eens een dipje, maar de truc is om uit dat dipje te komen. En daarom vind je hier vijf tips om je relatie spannend te houden.

Elke relatie heeft wel eens een dipje, maar de truc is om uit dat dipje te komen. En daarom vijf tips om je relatie spannend te houden.

Iedereen zit wel eens in een dipje

Elke relatie heeft wel eens een dipje. En er is vast wel een vriendin die je wel eens heeft verteld dat haar relatie wat spannender mag. Dat is heel normaal. Zeker als je al lang bij elkaar bent of kinderen hebt. Vooral kinderen kunnen een enorme killer in je relatie zijn. Niet omdat ze vervelend zijn, maar meestal komen kinderen eerst en dan pas je partner. Maar met deze vijf tips kom je uit die dip. Of je nu speeltjes van Lovense gaat gebruiken of een rollenspel gebruikt. Met deze tips wordt jouw relatie weer net zo spannend als in het begin.

#1 geef hem de controle

Mannen houden ervan om de controle te hebben. Zo kan je een man de controle in bed geven, maar je kan ze ook de controle geven over geweldige speeltjes. Zo heb je bijvoorbeeld de Lovense Hush Buttplug. Deze buttplug breng je bij jezelf in en je laat je partner hem bedienen. Gaat hij voor snelle of langzame vibratie. Hoe spannend is het om niet te weten wat hij gaat doen en daarnaast is het ook nog lekker. Geef hem de controle en ik weet zeker dat die spanning weer gaat komen.

#2 rollenspel in de slaapkamer

Sommige mensen moeten even een drempel over, maar rollenspel in je slaapkamer kan ook ontzettend opwindend zijn. Hij als directeur van een groot bedrijf en jij als zijn secretaresse. Of onderzoek jij je man als doktersassistent? Alles kan en alles mag. Doordat je iemand anders kan en mag zijn komen er gevoelens bij je los die je nog nooit eerder hebt gevoeld. Of je nu gebruik maakt van verkleedkleren of niet. Welke rol speel jij?

#3 hotelkamer vol verleiding

Voor veel stellen is de slaapkamer een turn off. Zeker als de vrouw daar is bevallen. Wil je de spanning weer terug? Boek dan een hotelkamer, laat de kinderen ergens logeren en koop een spannend lingeriesetje. Doordat hij niet weet wat hij kan verwachten, wordt het voor hem ook spannend nog voordat hij er is. Hij weet dat er iets gaat gebeuren en dat zorgt al voor de nodige opwinding. Doe de gordijnen dicht, kaarsjes aan, laat het bad vollopen met badschuim, leg de speeltjes klaar en trek je mooiste lingerie aan. Schuif de kaart/sleutel, zodra hij aanklopt, onder de deur door en ga liggen. Dat wordt zeker een spannende nacht!

#4 Maak werk van jezelf

Ga naar de kapper en de schoonheidsspecialist. Laat je nagels doen en zoek een mooi setje uit. Veel vrouwen komen in een soort sleur. Haar in een knot boven op het hoofd en een lekkere joggingsbroek aan. Dat is niet erg aantrekkelijk en zorgt ook niet voor die spanning. Wil je het spannend houden, zorg er dan voor dat je regelmatig werk van jezelf maakt. Föhn dat haar, ga los met je make-up en trek iets sexy aan. Door werk van jezelf te maken zal je partner ook werk van jou maken.

#5 Ga erop uit

Door tijd door te brengen met elkaar buitenshuis zul je merken dat je elkaar weer echt leert kennen. Ga samen ergens eten of naar de film. Of doe het allebei. Neem de tijd voor elkaar. Spreek met jezelf af dat je echt van je partner gaat genieten. Vergeet alles om je heen en neem de tijd voor elkaar. Probeer elkaar op verschillende momenten aan te raken door bijvoorbeeld een kusje of je hand op een onverwachtse plek. Voel jij die spanning al stijgen?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond