Home » Vijf dingen die een mobiele telefoon zeker moet hebben

Vijf dingen die een mobiele telefoon zeker moet hebben

Binnenkort mag ik weer een nieuwe telefoon uitzoeken, dus is het weer tijd voor mijn lijstje. Ik schrijf van alle "grote" dingen die ik koop namelijk op wat ik wil dat ze zeker moeten hebben. Dat zorgt ervoor dat ik een betere keuze kan maken. Het lijstje voor mijn nieuwe mobiele telefoon deel ik graag met je, want wil iedereen niet deze vijf dingen op zijn mobiele telefoon hebben?

Binnenkort mag ik weer een nieuwe telefoon uitzoeken, dus is het weer tijd voor mijn lijstje. Ik schrijf van alle “grote” dingen die ik koop namelijk op wat ik wil dat ze zeker moeten hebben. Dat zorgt ervoor dat ik een betere keuze kan maken. Het lijstje voor mijn nieuwe mobiele telefoon deel ik graag met je, want wil iedereen niet deze vijf dingen op zijn mobiele telefoon hebben?

Een mobiele telefoon met grote opslag

Ik heb apps voor de scholen van mijn kinderen. Dan heb ik nog een schoolapp van mijn eigen werk, een app van de winkel, een app voor mijn dansgroep, social media apps en natuurlijk alle spelletjes. Er staan zoveel apps en dingen op mijn telefoon dat ik daarom op zoek ben naar een telefoon met een grote opslag, oftewel geheugen. Dat is echt een must, want ik wil niet foto’s of apps moeten verwijderen wanneer ik een document wil openen en bewaren. De iPhone 12 heeft bijvoorbeeld een geheugen van 64 GB. Ideaal voor mij!

Een goede camera

Een gewone camera heb ik niet meer, want ik maak alle foto’s en filmpjes met mijn telefoon. Daarom vind ik het belangrijk dat mijn mobiele telefoon genoeg pixels heeft voor een scherpe foto. Niks zo frustrerend als een onscherpe foto van de eerste stapjes van jouw kind. Daarnaast review ik vaak producten en daar wil ik goede foto’s van. Wist je dat er ook telefoons zijn die ze een opknapbeurt geven en dan doorverkopen? Zo kan je genieten van een goede telefoon voor een lagere prijs. De iPhone 11 refurbished is hier zo’n voorbeeld van. Met natuurlijk een goede camera!

Een 6,3 inch beeldscherm

Naast mooie foto’s maken, wil ik er ook series en films op willen kijken. Een groot scherm is daarom een must. Je wil niet op een klein schermpje moeten turen. Maar een te groot scherm vind ik ook niet fijn. Ik merk dat ik 6,3 inch echt een prima formaat vind. Iets groter of iets kleiner mag natuurlijk altijd, maar ik hou mij vast aan deze maat. Dan weet ik zeker dat ik op een fijne manier mijn series kan kijken.

Mobiele telefoon met LCD beeldscherm

Naast de grootte is het aantal pixels ook erg belangrijk. Met een LCD beeldscherm weet ik zeker dat ik een helder beeld krijg. Als ik ergens lang moet wachten kijk ik namelijk graag mijn favoriete series op Netflix. Daarbij kijk ik ook naar het aantal pixels. Dit moet voor mij minimaal 1920 x 1080 zijn. Let jij hier ook op?

Een aantrekkelijk prijs

Het allerbelangrijkste vind ik nog de prijs. Voor mezelf heb ik altijd vast staan waar de prijs tussen moet liggen. Zo kan ik nooit duurder uit zijn dan ik wil, maar heb ik wel de ruimte om toch voor de iets duurdere te gaan wanneer deze meer mogelijkheden biedt. Bij de prijs die ik in mijn hoofd heb zit een marge €50,- tot €100,-, maar je kan er ook voor kiezen om een maimaal bedrag in je hoofd te hebben. Zo kan je nooit teveel uitgeven voor een mobiele telefoon.

Voor welke telefoon ga jij?

Dit artikel is in samenwerking met Simyo ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond