Home » Vier tips voor lekker, maar bovenal veilig vrijen

Vier tips voor lekker, maar bovenal veilig vrijen

Ben je opzoek naar een manier om het veilig maar toch ook wel lekker te houden. Daarom vier tips om plezier te halen uit veilig vrijen.

Voor onze jeugd is het belangrijk om onderwerpen zoals vrijen bespreekbaar te maken en te houden. Maar misschien zijn jullie zelf ook wel op zoek naar een manier om het veilig maar toch ook wel lekker te houden. Daarom vier tips om plezier te halen uit veilig vrijen.

#1 de juiste condoom

Niets is zo belangrijk als een goede condoom. Om het veilig te houden is de condoom misschien wel de nummer 1 van alle dingen om veilig te vrijen. Niks anders is zo betrouwbaar. Daarom is het belangrijk om de juiste condoom voor je te vinden. Durex condooms staan al jaren op nummer 1 en dat is niet voor niks. Ze zijn betrouwbaar, stevig en in verschillende vormen en maten! Zo zit je nooit meer met een strakke condoom of een te kleine. Je kan namelijk zoeken op diameter. Ideaal!

#2 glijmiddel, glijmiddel en nog eens glijmiddel

Nu zeg ik niet dat je met glijmiddel onbeschermd veilig kan vrijen, Maar ik zeg wel dat glijmiddel ervoor kan zorgen dat het minder schuurt. En als het minder schuurt heb je namelijk veel minder kans op een condoom die kapot gaat! En daarnaast zorgt het echt wel voor meer genot. Door het glijmiddel kan de piemel makkelijker in en uit de vagina. En daardoor kan je vaker heen en weer, én verschillende standjes uitproberen. Hello fun!

#3 anticonceptie

Wil je liever niet met condooms werken of vind je het storend om midden in het voorspel naar condooms moet vragen? Maar wil je toch veilig vrijen? Dan is anticonceptie iets voor jou. Er zijn verschillende soorten. Zo kan je aan de pil, maar ook een spiraaltje is een optie. Bespreek samen met jouw huisarts wat voor jou het beste is. Huisartsen voeren dagelijks dit soort gesprekken dus niks is te gek voor hen.

#4 veilig vrijen met het beflapje

Vrijen betekent niet alleen maar piemel in vagina. Het bevat zoveel meer. Zo kan beffen en pijpen ook een onderdeel zijn van veilig vrijen. Daarbij is het wel belangrijk dat je jezelf beschermt tegen soa’s. Een condoom had ik al genoemd, maar het beflapje nog niet. Wil je gebeft worden, wat kan zorgen voor veel genot, dan is een beflapje een goede manier om dit veilig te kunnen doen. De kans op soa’s zijn dan zo ontzettend klein en je beschermt jezelf. Wat wil je nog meer?

Hoe zorg jij ervoor dat het veilig blijft? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en manieren van veilig vrijen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond