Home » Video van Sint: zo krijgt iedereen thuis Sint op bezoek

Video van Sint: zo krijgt iedereen thuis Sint op bezoek

De video van Sint is een super oplossing en brengt Sinterklaas in ieder huis. In dit blog vertel ik je meer over de video van Sint

Onze kinderen gunnen we allemaal een persoonlijk bezoekje van de goedheiligman. Maar ja, de goedheiligman kan natuurlijk niet bij iedereen langskomen en soms ben je te laat met het regelen van dit soort zaken. De video van Sint is een super oplossing en brengt Sinterklaas in ieder huis. In dit blog vertel ik je meer over de video van Sint en hoe het werkt.

Voor grote en kleine kinderen

Misschien ken je dit fenomeen nog niet. De Video van Sint is een videoboodschap, geheel op maat gemaakt naar je wensen en behoeften. Het leuke is dat het voor kleine mensen en grote mensen geschikt is. In de Video van Sint kies je naam, foto’s en eventueel een verstopplek uit van de cadeautjes. In een razend tempo maken de hulppieten een persoonlijke video. Je kiest tussen downloaden, dvd of een compleet pakket met (download + DVD met veel extra’s)

De video van Sint is een super oplossing en brengt Sinterklaas in ieder huis. In dit blog vertel ik je meer over de video van Sint

Sinterklaas en Snoetje de hulpietenhond

Ieder jaar is er een nieuw thema, dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond”. Je kiest het aantal personen, dat kunnen kinderen of volwassen zijn, je hebt ruimte voor 10 personen per bestelling. Dus met de hele familie pakjesavond vieren en dan de video samen bekijken kan gewoon!
Je kiest een van de 6 categorieën, daarbinnen zijn 450 onderwerpen waarvan 150 nieuwe! Denk aan dingen die je goed kan, een bijzondere gebeurtenis in het leven (diploma, een verhuizing) of een opvoedkundig advies (“Ga iets eerder naar bed”).
4 onderwerpen zijn “verplicht”, anders loopt het uiteindelijke verhaal niet, en 2 zijn optioneel.

Als je de naam in voert kan je zelfs de uitspraak kiezen, zoals bij ons Beau of Bootje! Ook kan je de onderwerpen eerst beluisteren voordat je uiteindelijk kiest.  Bij ieder persoon kan je 2 persoonlijke foto’s uploaden die dan in het grote boek komen! De drie algemene foto’s komen meer random in het verhaal, bijvoorbeeld op een dia projector in het verhaal zelf.

Erg leuk vind ik dat je ook kan kiezen (let op: kan, het hoeft niet!) voor een verstopplek, denk aan “de pakjes liggen in de koelkast”!
Deze kun je ook combineren met de gloednieuwe pakjes puzzelspeurtocht. Een mooie puzzel met echte houten stukjes geven zo het feest ook een extra feestelijk tintje. Handig want het scheelt lastige situaties met een ouder, buurman of oom die hard moet wegrennen na het kloppen. Verder zingen ze leuke liedjes zoals het populaire Sinterklaasliedje “Pieten feesten op de daken”. En met 14 minuten is het precies lang genoeg voor de kleinste om geboeid te kijken!

“ Video van Sint geeft 14 minuten een prachtig gepersonaliseerd verhaal met je eigen foto’s in de video”

De video van Sint is een super oplossing en brengt Sinterklaas in ieder huis. In dit blog vertel ik je meer over de video van Sint


Snel  en gemakkelijk

Wij hebben het geprobeerd en het is echt super easy om een video te maken. Het programma leid je er direct doorheen. Je bent met maximaal 10 minuutjes klaar, zeker als je de foto’s al klaar hebt staan om te uploaden. Na een uurtje wachten is het dan binnen. Dus ook voor de mensen die dit op het laatste moment bedenken is dit nog uitvoerbaar. Wil je de DVD ontvangen, dan verzenden ze binnen 24 uur na bestelling (wees gerust, ook in België heb je het binnen 3 a 4 werkdagen binnen). Op de site kan je vele extra’s vinden die je er bij kan bestellen, zoals karaokeliedjes en een speciale envelop met postkaarten.

Ideaal voor een leuke avond!

Pakjes avond is nog niet geweest, maar ik kan uit ervaring spreken dat dit echt goud is! De gespannen gezichtjes als de ECHTE Sint je naam noemt en de foto van jezelf ziet in het grote boek! Dat is echt super bijzonder. Ook de volwassenen waren zeer verrast en verbaasd, “hoe maak je dat nou weer?” Het is zeer authentiek gemaakt en de acteurs zijn top.

Winnen!

Wil je een Video van Sint winnen? Doe dan mee met onze winactie! Laat hieronder weten dat je mee doet en wie weet ben JIJ de winnaar van de video!

De winnaar is bekend: Proficiat Laura, je hebt een bericht ontvangen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Wat een fantastisch kinderfeest is het toch! En met de Video van Sint is het feestje pas écht compleet! Fingers crossed dat we er hier thuis weer een knalfeest van gaan maken… met alles er op en eraan

  • Ik doe graag mee! Wij vieren al een aantal jaar samen pakjesavond bij opa en oma samen met onze kinderen en hun neefje en nichtjes. Het lijkt mij geweldig om de avond te mogen starten met de video van Sint. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat onze dochter nog geloofd, een leuke afsluiter lijkt me!

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond