Home » WIN een Video van Sint – Hoor wie klopt daar kinderen..

WIN een Video van Sint – Hoor wie klopt daar kinderen..

Dit jaar zal er op of rond 5 december op een stuk minder ramen worden geklopt door de goedheiligman en zijn pieten. In deze tijd zijn dit soort knusse huisbezoekjes opeens een stuk minder vanzelfsprekend! Evenals de gezellige familieavonden vol met verrassingen, cadeautjes en verheugde opgetogen kindergezichtjes. 
Ja, dat is natuurlijk ontzettend jammer. Maar! Zolang er cadeautjes, snoepgoed en onverdeelde aandacht is zal het vast een gezellige tijd worden. 

Video van Sint – meer heb je niet nodig!

Deze keer heb ik ook nog eens wat toffe tips om dit vorm te gaan geven.
Sterker nog, wij doen dit nu voor het derde jaar op rij! Al hebben we het iets uitgebreider aangepakt dit keer, zodat het alsnog een heel bijzonder en memorabel sinterklaasfeest gaat worden. 
Ik heb het over de bekende website “Video van Sint”. De video’s die je hier kunt bestellen zijn al 12 jaar een groot succes! Al vanaf € 14,95 bestel je hier een gepersonaliseerde video van de sint met een speelduur van maar liefst 12 minuten.

 Ieder jaar wordt er door het team een nieuw avontuur opgenomen en ik kan je alvast verklappen dat hij dit jaar weer erg spannend is! Dit jaar staat de video van Sint namelijk helemaal in het teken van “Sinterklaas en de geheime schatkamer
Binnen vijf minuten maak je deze gepersonaliseerde video op de website en binnen een uur kun je de download afspelen. Je kunt deze afspelen op je mobiel, tablet, computer en op je tv! Dit laatste is natuurlijk mega speciaal. Sinterklaas op tv die jou persoonlijk toe spreekt! Dat is magie ten top. 

Hoe maak je je Video van Sint

Tijdens het maken van de video voer je namelijk de naam / namen van je kind / kinderen in, de leeftijd en heb je keuze uit meerdere onderwerpen die door de Sint worden besproken in de video. Je kunt hierbij een opvoedkundig onderwerp kiezen (zoals beter je bordje leeg eten), maar daarnaast ook hobby´s! Vervolgens upload je nog een mooie tekening of foto en de verwondering zal op hun gezichtje verschijnen. Ook volwassenen kun je tegen een meerprijs toevoegen, zodat ook over hen iets aardigs of grappigs verteld wordt.

Wat erg leuk is, is dat je de Sint ook nog kunt laten vertellen waar de cadeautjes liggen verstopt. Dit jaar koos ik bijvoorbeeld voor de schuur! De Sint vertelt dit helemaal aan het einde van de video, dus na de video kan het zoeken en uitpakken starten.
Het maken van de video is echt zo eenvoudig als dat ik nu beschrijf. Binnen enkele minuten is het gepiept en het resultaat is echt zo leuk! Ik kan me daar al zo op verheugen!

Video van Sint - Hoor wie klopt daar kinderen…

 Pakjesavond – Post van Sint

Voorgaande jaren hebben wij de video afgespeeld op pakjesavond, een avond die we echt als gezin vieren. Dat zal dit jaar dus niet anders zijn!
Vooraf komt gezellig het gourmetstel of de pizzarette op tafel. Wanneer de buikjes gevuld zijn en het gezellig donker is buiten, dan valt er plots een envelop op de deurmat! In de envelop, die ik eerder altijd zelf knutselde, staat dat we de TV aan moeten zetten en dat er een video van de Sint klaar staat!!
Maar dit jaar, is dit een hele bijzondere envelop! Namelijk een gesigneerde postkaart en envelop uit Spanje. Wauw! Het ziet er echt zo fantastisch uit, ik kan gewoon niet wachten. 

Deze envelop en postkaart krijg je op dit moment gratis, wanneer je kiest voor de video op DVD. Je ontvangt dan dan in een witte onopvallende envelop een DVD in mooie hoes, de postkaart en de envelop. De prijzen van ieder pakket vind je terug op de website waar je alles in een zeer duidelijk overzicht terug kunt vinden.
De DVD is natuurlijk geweldig om te bewaren. Dit kan met een download ook overigens, maar een DVD in mooie hoes is wellicht net wat specialer? Dit is persoonlijk!

Het draait wat mij betreft dus vooral om de persoonlijke video en de post!
Wat wel super leuk is om te vertellen, is dat je tegen een meerprijs nog allerlei leuks aan je bestelling toe kunt voegen. Enkele opties zijn zelfs gratis wanneer je voor een zogenoemd compleet pakket kiest. Denk aan extra verhaaltjes van Sinterklaas, een verjaardagsvideo of extra Sinterklaasliedjes.

Video van Sint - Hoor wie klopt daar kinderen…

Win een Video van Sint!

Nu het goede nieuws voor jullie, want JIJ maakt namelijk kans op een complete Video van Sint! Je kunt met deze wincode je Video van Sint zo uitgebreid maken als je wil!
Om kans te maken op deze super leuke prijs, hoef je alleen maar hieronder of op Facebook te laten weten dat je kans wil maken op de Video van Sint!

De winnaar wordt op 15 november 2020 gekozen.

** De winnaar is bekend en heeft een email ontvangen **••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
 • Doe heel graag mee. In dit rare jaar waarin bijna niks meer spontaan kan of mag. Is een bericht op DVD waarin mijn dochters worden aangesproken en zich zelf gaan zien heel mooi en geweldig!

 • Vorig jaar stond hij voor het Sinterklaasjournaal aan Sint zijn tekening te laten zien 😉 Dit zou voor ons zoontje echt zo’n gave verrassing zijn 🙂 Hij heeft vanmiddag toevallig het huis al versierd, speciaal voor Sint. ‘Sinterklaas mag wel via de achtertuin komen’. Hij is pas 3,5 jaar maar het leeft al zo erg in zijn koppie. Hopelijk kunnen we het samen met zijn grote nichten vieren en er een extra speciale (nooit meer te vergeten) pakjesavond van maken.

 • Oh wooowww lijkt me echt GE-WEL-DIG om zo een gave Video van Sint te mogen winnen zeg !!! we bestellen deze al jaren en mijn dochters zitten elke keer weer met grote ogen te kijken en snappen er niks van. Zooooooo bijzonder ! Dat willen we dit jaar wel weer meemaken zeg !!! Ik zal de actie ook delen op facebook en mensen taggen om meer bekendheid te maken voor je 🙂

 • Oh wooowww lijkt me echt GE-WEL-DIG om zo een gave Video van Sint te mogen winnen zeg !!! we bestellen deze al jaren en mijn dochters zitten elke keer weer met grote ogen te kijken en snappen er niks van. Zooooooo bijzonder ! Dat willen we dit jaar wel weer meemaken zeg !! Ik zal de actie ook delen op facebook en mensen in taggen om meer bekendheid te geven voor je 🙂

 • Wat een ontzettend leuke manier om de pakjesavomd mee te beginnen. En zo is de sint er toch een beetje bij. Leuk om dit voor mijn 3 lieve kanjers te maken en hun blije snoetjes te zien!!

 • Wat zou dat leuk zijn voor onze 6 jongste kleinkinderen die Sinterklaas adoreren! Dit zal waarschijnlijk het laatste jaar zijn voor twee van de kleinkinderen en wat zou ik graag nog een keer die opgetogen en verrukte snoetjes zien als ze deze video zouden bekijken! Puur geluk voor een oma!

 • Ow, dit lijkt me super leuk zeg! Sinds mijn kids hoorden dat vandaag het sinterklaasjournaal begint, zijn ze helemaal in de stemming. De lijstjes worden geknipt en de Sinterklaas liedjes staan de hele dag aan op Spotify (haha, heeeel leuk). Om het feest nog groter te maken, waag ik hierbij dus graag een kansje op een persoonlijke video van de grootste held van mijn kinderen

 • Super leuk. Mijn oma (96 jaar) komt dit jaar sinterklaas bij ons vieren. Hoe leuk als zij en de kinderen persoonlijk door de sint worden toegesproken.

 • O ja heel graag voor onze kyan van 3 die nu helemaal in het verhaal zit superleuk om dat te zien in deze rare corona tijd

 • Het lijkt me heel leuk om dit te winnen voor mijn lieve petekindjes dan wordt het vast een onvergetelijke pakjesavond!

 • Super leuk. Mijn oma (96 jaar) komt dit jaar sinterklaas bij ons vieren. Hoe leuk als ze aangesproken wordt door de sint!!!

 • Dit jaar is het eerste jaar dat mijn dochter het echt allemaal meekrijgt, zo jammer dat het niet gevierd kan worden zoals het hoort! Ik denk dat een video van de Sint het leed iets verzacht dus ik waag graag een kans.

 • Wow, ik zou deze video super graag willen winnen voor mijn zoontjes. Ze zitten echt helemaal in de sinterklaas mood, draaien non stop Sinterklaas liedjes op Spotify en zijn nu vooral bezig met een speurtocht naar de plaats Zwalk. Dit, in de hoop toch nog persoonlijk bij de intocht aanwezig te kunnen zijn. Het blijkt al dat Siri hun niet kan helpen en ook Google Earth heeft mijn zoontje nog geen stap verder gebracht, hoewel hij blijft speuren naar havenplaatsen aan de Nederlandse kust/rivieren, hahaha.

  Om het sinterklaasfeest toch nog persoonlijk te houden (en als compensatie voor het feit dat ik er vanuit ga dat ze er niet in slagen om Zwalk te vinden ;-)) doe ik dus graag mee met jullie winactie!

 • JAAAAA SUPER LEUK!!
  Helaas zal Sinterklaas dit jaar anders zijn en vieren we het alleen met ons gezin..maaaaar dat mag de pret niet drukken we maken er een gezellige avond van!!
  Wij hebben nog nooit de video besteld en zijn eigenlijk wel heel benieuwd geworden..wij doen graag mee om het avondje van Sinterklaas net wat extra’s te geven

 • Wat leuk! Ik doe graag mee, zeker omdat het Sinterklaasfeest zeer bescheiden zal zijn dit jaar. De video van Sint zal pakjesavond tot een nog groter feest maken. Ik doe graag mee voor mijn kinderen, ik kijk al uit naar die verraste snoetjes!

 • Wat een gave actie zeg! Dit jaar ben ik samen met mijn twee meiden en zou een hele toffe verrassing zijn voor ze! Gezellig met zijn drietjes kijken naar de boodschap van Sinterklaas met kruidnootjes en warme chocolademelk.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond