Home » De beste merken verzorgingsproducten voor een baby met gevoelige huid

De beste merken verzorgingsproducten voor een baby met gevoelige huid

Toen was ze ineens daar. Een lief klein meisje met de huid van haar moeder: droog. Heel droog. Wat ze niet had van mij was de gevoelige reactie op de producten die ik voor haar had klaarstaan. Nog in mijn kraamweek moesten er dus ineens verzorgingsproducten voor een baby met gevoelige huid in huis komen. Datzelfde tafereel herhaalde zich ook bij baby nummer 2. Ik ben sindsdien alleen maar zoveel mogelijk producten zonder meuk blijven gebruiken voor de kinderen. Dit zijn in de loop der jaren mijn favoriete merken geworden:

Naïf

Wat ik zo fijn vind aan Naïf is de geur. Ik ben helemaal pro neutrale producten, maar wat ik blijf missen is een lekker luchtje. Dus af en toe koop ik dan Naïf. Vooral de billencreme vind ik erg fijn. De toevoeging van dit geurtje (synthetisch parfum) maakt dat de producten van Naïf niet 100% natuurlijk zijn.


Lees ook: Billendoekjes zonder troep van WaterWipes | Review

De Kleine badkamer

Het assortiment van De Kleine Keuken is recent uitgebreid met verzorgingsproducten. Ik ben op het moment de douche- en badolie, shampoo en de sheabutter zalf van De Kleine Badkamer aan het testen. Ik kan er nog geen eindoordeel over vellen, maar word al heel blij van de verpakking van deze 100% natuurlijke verzorgingsproducten en de gedachte achter de producten. Sommige producten hebben een licht geurtje door de toevoeging van natuurlijk roos parfum bijvoorbeeld.

Dr. Leenarts

Ik heb verschillende producten van Dr. Leenarts gebruikt. Gekregen om te testen, maar ook zelf gekocht nadien omdat het zo goed bevalt. Het zijn fijne producten zonder veel poespas die doen wat ze beloven. Ideale verzorgingsproducten voor een baby met gevoelige huid. Zo ben ik erg te spreken over de droge huid zalf en de bergzalf.

Lees ook: Lief zijn voor mijn droge huid met hulp van Dr. Leenarts

Neutral

Het merk waar het allemaal mee begon, was Neutral. Het is ook het merk waar ik het meest trouw aan ben. Zelf gebruik ik de deodorant van dit merk. Ik probeer regelmatig nieuwe merken en producten uit, maar we blijven bijvoorbeeld de billendoekjes van Neutral gebruiken. Die gebruiken we bij het verschonen en als snoetenpoetsers. Aan de producten van Neutral worden geen geurtjes toegevoegd.

Lipikar

Heeft je kindje last van een droge huid en eczeem klachten dan heeft Lipikar van La Roche-Posay daar producten voor. Een zeer milde wascrème en lotion bijvoorbeeld. Ik heb ze een tijdje geleden getest en het is goed bevallen. Het zijn flinke flessen dus ze zijn nog niet op. Zelf gebruik ik, met mijn extreem droge handen, de lotion heel graag. Die ga ik dus zeker zelf kopen. Enige nadeel vind ik de lucht. Daar moest ik even aan wennen.

Aan het gebruiken van natuurlijke en biologische producten hangt een prijskaartje. Omdat de grondstoffen en productieproces duurder zijn, betaal je ook iets meer. Daarentegen krijg je hiervoor een goed product met een mooi verhaal dat lief is voor je baby’s huidje.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond