Home » Dit zijn alle veranderingen bij Weight Watchers | Ontdek WW Freestyle

Dit zijn alle veranderingen bij Weight Watchers | Ontdek WW Freestyle

Waar je voorheen aan de Weight Watchers ging, ben je nu lid van de WW en volg je het WW Freestyle programma. Je wordt geen lid meer genoemd, maar een member. En members gaan natuurlijk niet naar een cursus, maar naar een Wellness Workshop. Hoe sjiek! De Weight Watchers, excuus… WW, is veranderd. En niet zo’n klein beetje ook. Voel je je ontheemd? Ben je het even kwijt wat nu wat is? Dit is de plek waar je alle oude benamingen kunt vinden met de nieuwe. En oja geen zorgen, inhoudelijk is er minder veranderd. De WW is in Amerika zelfs voor de zesde keer op rij verkozen tot beste “dieet”.

-Lees hier hoe Weight Watchers werkt! En ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten bij een Weight Watchers Cursus? Ook daar heb ik een artikel over geschreven.-

Weight Watchers veranderd

Ik probeer al een paar jaar mij een nieuwe levensstijl a là WW eigen te maken. Veranderingen in het WW programma zijn mij daarom niet onbekend. Dat is denk ik ook de kracht van het merk en de reden voor het succes: ze gaan met de tijd mee! Zowel inhoudelijk als wat betreft de uitstraling vernieuwen ze constant. De introductie van ZeroPoints voedingsmiddelen vond ik persoonlijk briljant.

Wellness that Works

Hoewel ik tot nu toe vol lof was, vind ik de nieuwste veranderingen wel erg 360°. Ik herkende mij er niet meer in. De 2 W’s staan niet meer voor Weight Watchers, maar voor Wellness Works. En hoezo een wellness workshop? Wie weleens naar een cursus is geweest, zal beamen dat het verre van is van wat wij beschouwen als wellness. Het doet een beetje te Amerikaans aan allemaal. Maar zoals met alles… het went. Over een paar maanden weten we niet meer beter.

-Al bekend met de WW? Dan is dit artikel met 10 dingen die elke Weight Watcher herkent zeker een feestje van herkenning. 

infographic veranderingen bij Weight Watchers

Wat is er nog meer nieuw?

Dat zijn alle oude en nieuwe benamingen op een rijtje, maar er is meer veranderd. Zo zijn de producten onder handen genomen. Zowel qua ingrediënten als qua verpakking. Ik heb recent niets gekocht dus kan er ook nog niets over zeggen. Voorheen vond ik het allemaal erg lekker in elk geval. Als het goed is, hebben de producten nu geen kunstmatige zoetstoffen, smaakmakers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Een goede vooruitgang.

Beloningen

En over vooruitgang gesproken… elke 5 kilo krijg je een beloning. Daar is niets aan veranderd, wel wat je krijgt. Kreeg je voorheen een sleutelhanger en daar steeds leuke bedeltjes voor in de vorm van bijvoorbeeld een sportschoen en een hartje, nu zijn het staafjes geworden. Elk staafje heeft een eigen kleur, maar ik vind de vervanging jammer. Het blijven toch dezelfde staafjes.

WW Spaarprogramma

Waar ik persoonlijk heel benieuwd naar ben is het nieuwe spaarprogramma; WellnessWins. Je spaart punten (Wins) door actief je dagboek in te vullen en door je beweging te registreren. Deze punten kun je inwisselen voor producten die je toegestuurd worden. Alles gratis! Wat ik heb begrepen is dat deze nieuwe feature in in het eerste kwartaal van 2019 uitgerold wordt.

Connect

WW Connect is een onderdeel van de app. Hier kun je bijvoorbeeld je vragen kwijt aan andere members en je voor en na foto posten. Of die van anderen bekijken natuurlijk. Het bestond dus al, maar het is uitgebreid met Connect Groups. Groepen waar je op basis van je situatie of interesses aansluiting kunt vinden bij andere members. 

*Voeding (bijvoorbeeld glutenvrij, vegetarisch, “foodies”)
* Levensfase (bijvoorbeeld studenten, jonge moeders, bruiden/bruidegommen, twintigers)
* Wellness-traject (bijvoorbeeld nieuwkomers, onderhouders)
* Beweging (bijvoorbeeld hardlopen, yoga, zwemmen, beginnende sporters)
* Mindset (bijvoorbeeld dankbaarheid, mindfulness, zelfcompassie)
* Hobby’s (bijvoorbeeld wandelen, reizen)

In elk geval staat het wij-gevoel erg centraal in Connect. Ik vind het een gezellige plek waar ik vaker gebruik van wil gaan maken. Samen is alles ook gewoon veel leuker. Niet voor niets heeft WW de Invite a friend actie.

Voordelen afvallen met Weight Watchers

WW, voorheen Weight Watchers … het maakt eigenlijk ook helemaal niet uit hoe je het noemt. Het is mijn favoriete manier om kilo’s kwijt te raken. Met WW Freestyle ligt de nadruk niet alleen op afvallen, maar een algeheel gezondere levensstijl door ook aandacht te hebben voor beweging en mindset.

Wellness that Works

Dus! Met de ZeroPoints kun je kiezen voor voedingsmiddelen die zowel verzadigend zijn als laag in caloriën. Door de rollover optie kun je elke dag 4 overgebleven punten meenemen (dit gaat automatisch). Die zou je kunnen inzetten om een wijntje te drinken of lekker broodje te eten bij de lunch. Dat vind ik nou zo fijn. Er is geen speciaal WW eten, je kunt juist alles eten. Het komt neer op planning en de juiste keuzes maken.

Wat vind jij van de nieuwe veranderingen binnen het WW programma? 

Foto van vrouw met weegschaal van Billion Photos via Shutterstock••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond