Home » Waar Facebookgroepjes allemaal wel niet goed voor zijn; welkom Sanne!

Waar Facebookgroepjes allemaal wel niet goed voor zijn; welkom Sanne!

Facebookgroepjes en ik gaan samen als Bonnie en Clyde, Henk en Ingrid en… wait for it…..  Pipo de clown en Mamalou. Ik zit in best wel een aantal. Voor de leuk, voor de inspiratie en voor de herkenning. Soms lurk ik wat, soms vraag ik iets en heel soms deel ik actief mijn mening. O ja, soms pak ik ook gewoon een figuurlijke bak popcorn en volg ik een “interessant” gesprek. Gezelligheid! In die facebookgroepjes dus. Waar ze allemaal wel niet goed voor zijn.

Hilarisch en vol zelfspot

De afgelopen weken las ik een keer of wat opmerkingen van ene Sanne. Ze viel op met hilarische comments, zelfspot en een bijna naaktfoto. Ok ok, ik overdrijf. Haar bovenbeen werd bedekt door een nieuwe tattoo dus technisch gezien was ze niet naakt. Hilarisch wel hoor en niet bang om zichzelf op de hak te nemen. Ik hou er van! Dus ik kwam uit de lurkhoek en vroeg of ik ergens een bundeling van haar uitspraken kon lezen. Een blog of wat dan ook. Helaasch, dat was niet het geval. Tegen mijn natuur in hintte ik openlijk op een gastblog op mijn blog en een uur later had ze ‘m geschreven. Enthousiast is ze ook dus.

Lees ook: Vroeger… toen alles beter was

Nieuwe gastblogger

Ik kan dit verhaal langer maken, maar dat ga ik lekker niet doen. Het bloggen bevalt Sanne heel goed en ze wil op termijn dan ook een eigen blog. Tot die tijd, of eerder als we elkaar zat zijn, zal ze een vaste gastblogger zijn op mijn kleine stukje wereldwijde web. Haar tweede blog staat al klaar en zal dinsdag online komen. Jawel op draagdinsdag. Want Sanne houdt ook van dragen en vertelt daar graag én leuk over. Voorlopig zal zij deze dag invullen. Daarnaast zal ze ook op vrijdag haar gedachtespinsels delen. Ik heb al een aantal concepten gelezen en voor mij is het één en al herkenning. En ik hoop, ik weet het eigenlijk wel zeker, voor jullie ook!

En mamaLou dan?

Zelf ga ik niet minder bloggen. Ik hou het op 2 tot 3 keer in de week. Afhankelijk van tijd, zin en inspiratie. As usual. Met aanvulling van Sanne. Helemaal leuk. Ik merk dat ze een frisse wind meebrengt en haar enthousiasme slaat op mij over. Heerlijk. Ik hoop dat jullie haar inbreng net zoveel waarderen als ik nu al doe. Benieuwd naar wie ze is en wat je ongeveer kunt verwachten?

Welkom Sanne

Hoi! ik ben Sanne (32), getrouwd met Lex (37) en mama van drie zoons: Storm (10), Rune (8) en Milo (geboren op 15 december 2016). Om het maar meteen gezegd te hebben: ik heb MS, Storm en Rune zitten op speciaal onderwijs ivm autisme. Da’s allemaal niet zielig, maar gewoon omdat ik van openheid hou. Al mijn hele leven schrijf ik graag. En ik schrijf van alles, verhalen, dagboekjes, posts op Facebook, alles. En nu dus ook blogs.

Mary-Lou vond het namelijk tijd dat ik ging bloggen. Na een welgemikte schop onder de kont heb ik mijn eerste blog geschreven. En dat beviel van beide kanten zo goed dat ik het vaker mag doen. Naar verwachting zal ik zo’n 2x per week schrijven over wat me bezig houdt. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Blogalert

In theorie hebben we het dus een soort van helemaal uitgedacht, maar in de praktijk gaat het zeker af en toe anders lopen. Wil je nou niks missen van onze schrijfsels? Abonneer je hieronder op de blogalert. Zodra er een artikel online staat, krijg je een seintje in je inbox.

Blogs geschreven door Sanne beginnen altijd met “Door Sanne”, staat er aan het begin niks, is het een blog van ondergetekende.

Happy reading! ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond