Home » Vandaag gaan wij knutselen met krimpie dinkie ❤️

Vandaag gaan wij knutselen met krimpie dinkie ❤️

Vrije dag van school. En wij gaan knutselen met het magische papier zoals mijn dochter Lotte (7 jaar) het altijd noemt: krimpie dinkie.

Vrije dag van school. En wij gaan knutselen met het magische papier zoals mijn dochter Lotte (7 jaar) het altijd noemt. En magisch is krimpie dinkie krimpfolie zeker. Het blijft iedere keer verrassend hoe het weer uit de oven komt. Knutselen is in dit huishouden één van de meest favoriete dingen om te doen. En dat gecombineerd met een stukje magie is echt super leuk!

Bij ThuisinThema heeft Lotte het knutselpakket krimpfolie Unicorn Bewaarmap uitgekozen. ThuisinThema heeft een erg leuke webwinkel. Zij zijn echt gespecialiseerd in krimpie dinkie knutselpakketten. Ze hebben pakketten met een thema, maar ook voor losse krimpie dinkie vellen kun je bij hen terecht. En wat ook echt handig is dat je ook losse accessoires kunt bestellen. Want als Lotte eenmaal aan het knutselen is dan blijft ze bezig 😃.

De Unicorn bewaarmap is echt erg leuk. Naast 16 accessoires heeft dit knutselpakket zes krimpie dinkie vellen, waaronder ook gouden en zilveren vellen. Hoe leuk! Daarnaast zit het vol sjablonen. Deze kun je gebruiken om over te trekken. Ze zijn precies in de goede maat dus erg handig. Verder zitten er ook kleurtjes in. En alles kan bewaard worden in een prachtige Unicorn bewaarmap. Laatst hadden we het mee naar oma genomen en alles bleef er goed in zitten doordat de map gemaakt is van stevig karton. Oké nu even genoeg over de bewaarmap. We gaan knutselen.

Vrije dag van school. En wij gaan knutselen met het magische papier zoals mijn dochter Lotte (7 jaar) het altijd noemt: krimpie dinkie.

Lotte koos voor een prachtige Unicorn. Ik heb de Unicorn even overgetrokken op de krimpie dinkie vel zodat zij het plaatje mooi kon inkleuren. Ze heeft de Unicorn zelf uitgeknipt en er een gaatje ingemaakt. Want de bedoeling van haar was om een sleutelhanger te maken. Maak het gaatje erin voordat de krimpfolie de oven in gaat want later kan het niet meer. Het krimpen in de oven was weer magisch maar ook even spannend. “Gaat het allemaal wel goed mama? Komt de krimpie dinkie er wel goed uit?”

Naast deze sleutelhanger hebben we ook leuke magneetjes gemaakt. De inhoud was goed voor veel knutselmomentjes ❤️.


Lees ook: knutselen met Totum en Totum knutselpakketten••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond