Home » Vakantiepark tip: Recreatiepark de Leistert in Noord-Limburg

Vakantiepark tip: Recreatiepark de Leistert in Noord-Limburg

Zoek jij met je gezin, vrienden of familie een mooi park in Limburg om naar toe te gaan? Dan hoef je niet verder te zoeken! In deze blog vertel ik je meer over recreatiepark de Leistert, in het noorden van Limburg. Het perfecte park voor zowel kinderen als volwassenen, als je het mij vraagt.

De Leistert

De Leistert is een prachtig, groot recreatiepark waar je terechtkunt voor de camping, glamping (een van de beste glamping Nederland wat ons betreft!) en het huren van villa’s en bungalows. Of je dus lekker op de camping van het buitenleven wil genieten, of liever van de natuur geniet vanuit je bungalow: op de Leistert kan het allemaal.
Zelf ben ik twee keer in een villa verbleven. De ene keer met familie en de andere keer met onze vriendinnengroep. Ik vertel je hieronder graag meer over beide bezoeken.

www.identiteam.nl

De Leistert met kinderen

Toen we met onze familie naar de Leistert gingen, huurden we een grote villa voor 6 volwassenen en vier kinderen. De villa’s zijn ruim opgezet en hebben een heerlijke grote tuin en veel groen erom heen.
De Leistert zelf is ook echt een perfect park voor kinderen tussen ongeveer 4 en 12 jaar. Er is om te beginnen een hele grote speeltuin binnen, dus als het weer een keertje tegenzit, kun je je alsnog perfect vermaken. Behalve een binnenspeeltuin hebben ze ook een prachtig, subtropisch zwembad, onmisbaar natuurlijk voor de kinderen! Daarnaast heeft de Leistert ook buiten een golfslagbad en een strand, waar kinderen lekker kunnen spelen en kliederen in het water. En dan heb ik nog niet eens het midgetgolfen, de crossbaan en nog vele gave faciliteiten meer genoemd. Kortom: een weekend is eigenlijk te kort om te genieten van alle leuke activiteiten die het park biedt.
De Leistert heeft ook een animatieteam dat iedere dag weer klaar staat om vol enthousiasme de kinderen te vermaken.

De Leistert met volwassenen

Mijn andere bezoek aan de Leistert was met 10 vriendinnen. We hadden ook deze keer een grote villa waar we in verbleven, maar deze keer een extra luxe villa. Deze villa had een sauna, stoomdouche en bubbelbad. Heerlijk kan ik je zeggen! Onze tuin was lekker ruim en afgescheiden met een hoge heg, dus voldoende privacy.
We zijn met name op het park verbleven voor de rust, de natuur, de villa en de luxe, en hebben logischerwijs minder gebruik gemaakt van de faciliteiten, aangezien die met name op de kinderen gericht zijn. Wel hebben we een keertje ’s avonds gegeten in Restaurant Grillo, waar je zelf je eten aan tafel bereidt. Ideaal omdat je zelf uit kunt kiezen wat je wil eten (fijn voor eventuele vegetariërs) en hoe snel je het bereidt.

Aanrader

Kortom: De Leistert vinden wij absoluut een aanrader om heen te gaan als je lekker in Limburg wil verblijven. Of je nu met je vrienden gaat of juist met kleine kinderen erbij: als je graag een fijne vakantie in de natuur wil, dan is De Leistert het juiste park!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond