Home » Uniseks zonnebrillen: 5 voordelen op een rijtje

Uniseks zonnebrillen: 5 voordelen op een rijtje

Als man wil je voorkomen dat je een vrouwen zonnebril koopt en als vrouw zit je er niet op te wachten om met een mannenzonnebril te lopen.


Als man wil je voorkomen dat je een vrouwen zonnebril koopt en als vrouw zit je er niet op te wachten om met een mannenzonnebril rond te lopen. Omdat zonnebrillen zoveel op elkaar lijken, is deze kans behoorlijk groot. Dit is zeker het geval als je online een zonnebril koopt. Wil je voorkomen dat je een zonnebril voor het andere geslacht koopt? Kies dan voor een uniseks zonnebril. Hieronder staan 5 voordelen van dit soort zonnebrillen op een rijtje.

1. Geschikt voor beide geslachten

Laten we direct maar met het grootste voordeel van uniseks zonnebrillen beginnen: ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Koop je zo’n zonnebril? Dan hoef je niet bang te zijn dat je op straat raar aangekeken wordt omdat je een mannen- of vrouwen zonnebril draagt.

2. Eenvoudig en tijdloos

Omdat zonnebrillen behoorlijk duur kunnen zijn, zit je er waarschijnlijk niet op te wachten om ieder jaar een nieuwe te kopen. Kies je voor een uniseks zonnebril? Dan is dit niet aan de orde. Althans, niet als je er een beetje zuinig mee omgaat. Uniseks zonnebrillen zijn namelijk eenvoudig en tijdloos. Doordat ze een simpele uitstraling hebben en vaak een redelijk neutrale stijl hebben, zijn ze jaren achtereen in de mode.

3. Makkelijk te combineren

Een zonnebril is bedoeld om je ogen te beschermen tegen uv-straling. Daarom letten veel mensen vooral op de mate van bescherming. Toch is dit niet het enige waar je naar kijkt, want je wilt ook dat een zonnebril je mooi staat. Bovendien is het handig als je hem makkelijk kunt combineren met een verschillende outfits en accessoires. Hier hoef jij je geen zorgen over te maken als je een uniseks zonnebril koopt. Door hun eenvoudige en tijdloze uitstraling zijn ze namelijk met vrijwel alle outfits en accessoires te combineren.

4. Ideaal om te ‘delen’

De meeste mensen kopen een zonnebril voor zichzelf, maar toch wordt hij vaak genoeg ‘gedeeld’ met iemand anders. Zo draag je in de auto misschien de zonnebril van je partner, omdat dit de enige bril is die in de auto lag. Als dit regelmatig gebeurt, is een uniseks zonnebril een goede keuze. Doordat dit soort brillen niet misstaan bij zowel mannen als vrouwen, kun je hem prima ‘delen’. Anderen zien in dat geval niet dat je als vrouw een mannenzonnebril draagt of andersom. Je hoeft bovendien minder zonnebrillen mee te nemen op vakantie.

5. Groot aanbod

Omdat er veel vraag is naar uniseks zonnebrillen, is het aanbod ook groot. Zo zijn deze zonnebrillen er bijvoorbeeld in allerlei soorten, maten, kleuren en modellen. Ook bekende merken verkopen zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt bijvoorbeeld een uniseks Versace zonnebril of een uniseks Ray-Ban zonnebril kopen. Ook van merken als Prada, Gucci, Dolce & Gabbana en Oakley kom je talloze uniseks zonnebrillen tegen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond