Home » Unicorns; never stop believing

Unicorns; never stop believing

unicorns

Ik loop vaak een beetje achter met trends, als ik ze überhaupt al opmerk. Zo ook met unicorns. Ik zag de term in combinatie met dure draagdoeken vaker voorbij komen. In eerste instantie dacht ik eigenlijk dat het bij het merknaam hoorde. Op een gegeven moment kon ik er niet meer omheen: unicorns zijn trending. 

Unicorns

  • exclusieve producten zoals bijvoorbeeld draagdoeken
  • bedrijven die meer dan 1 miljard waard zijn
  • een mytisch figuur die lijkt op een paard met een hoorn, vaak afgebeeld in zoete pastelkleurtjes

Je zou denken dat die laatste enkel kinderen zou aanspreken, maar niets is minder waar. Unicorns zijn Hello Kitty 2.0! Maar waar komt deze fascinatie vandaan? Twee fans aan het woord:

Bianca:

Waarom unicorns?

Ik ben van kleins af aan gek van dieren, en paarden zijn echt favoriet. Een unicorn is voor mij een paard met een beetje extra.

Wat is je favoriete unicorn quote?

Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn.

Welk unicorn accessoire is onmisbaar?

Ik heb eigenlijk niet echt unicorn accessoires. Ik vind de lampen en sloffen van Radbag.nl wel erg tof. En de Eenhoorn Onesie van de Zeeman. Die is er alleen in kindermaten, dat is dan weer jammer.

Bianca blogt op Bblogt.nl

Marjo:

Waarom unicorns?

Ze staan voor mij voor de rijkheid van je fantasie en ik kruip graag in mijn fantasiewereld waar alles mogelijk is. Verder draag ik zelf bij voorkeur zwart terwijl ik, zeg maar, een kleurrijke geest heb. Ook hiervoor staat de eenhoorn symbool.

Wat is je favoriete unicorn quote?

-Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn.

-She always wears black but she has the most colorful mind.

Welk unicorn accessoire is onmisbaar?

Ik heb nog geen accessoire, maar ik ben druk op zoek naar gave stof voor een mini & me eenhoornrokje, want die is onmisbaar.

Marjo blogt op mar-joya.nl

 

Unicorns staan dus voor exclusiviteit maar bovenal positiviteit. Eigenlijk is het gewoon een lifestyle! Mocht je het nog niet voelen… daar heeft het Aids Fonds wat op bedacht:

ability to see unicorns

 

→never stop believing←••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond