Home » Uk en Puk: een logeerpartijtje

Uk en Puk: een logeerpartijtje

Met een lach van oor tot oor loopt ze enthousiast op me af. Hij bungelt aan haar linkerhand en zie ik nu een koffer onder haar rechterarm? Puk blijft logeren, mama! Later begrijp ik dat dit logeerpartijtje een week gaat duren. Maar wie is nu ons logée? 

Uk en Puk

Als je kindje naar het kinderdagverblijf gaat, is de kans groot dat ze daar het “Uk en Puk programma” aanbieden. Aan de hand van wisselende thema’s, beleefd Puk de handpop van alles samen met je kindje (uk) .

Spelen is ontdekken. En spelen is groeien. Daarom staat spelen centraal in Uk & Puk. Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Natuurlijk draait het bij Uk & Puk niet om lesjes geven en lesjes leren. Uk & Puk leert baby’tjes, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen!

bron: Uk en Puk

Koffer

We krijgen dus Puk op bezoek en hij is goed voorbereid, want in zijn koffer zit ♦ een logeerboek ♦ een tandenborstel ♦ schone kleding ♦ pyjama en een ♦ knuffeltje. Terwijl wij de informatie doornemen die Puk heeft meegenomen, zie ik vanuit mijn ooghoeken dat hij al het nodige moet ondergaan. Amper binnen en zijn outfit wordt al gewisseld en er wordt druk tegen hem aan gekletst, dat belooft wat voor komende week.

Meedoen

Puk moet uiteraard ook aan tafel en een hapje mee eten. Bedtijd voor Mila is ook bedtijd voor Puk. Als ze gedoucht en wel op bed zit, wordt ook Puk klaargemaakt voor de nacht. Zijn tandjes worden gepoetst en hij krijgt zijn pyjama aan. Mila kan helemaal opgaan in rollenspellen en wij genieten er echt van om te zien hoe ze met Puk omgaat. Bij het voorlezen zit Puk eersterang.

Het is inmiddels een klein weekje later en ik schrijf in het logeerboek over de belevenissen van uk en Puk. De afgelopen dagen, waarin meedoen centraal stond, bracht Puk een hoop gezelligheid met zich mee.  Puk, we gaan je missen, maar gelukkig hebben we nog een weekend samen voor de boeg!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond